perjantai 5. elokuuta 2011

Ihanan Elisan tytär

Töissä tulee välillä oltua tv:n ääressä sellaisiin aikoihin päivästä, jolloin kotioloissa tulee tehtyä jotain ihan muuta (kuten nukuttua). Ja telkku on vieläpä sellaisella kanavalla, joita ei kotona yleensä tule katsottua. Välillä vastaan tulee sarja, jota on pakko ruveta seuraamaan. Viimeeksi koukutuin Mercy Peakin lääkäriasema -sarjaan, joka taisi tulla tuossa talvella, ja nyt on vuorossa Ihanan Elisan tytär, jonka ensimmäisestä jaksosta näin töissä pätkän. Historiallista romantiikkaa, draamaa, pukuloistoa ja kauniita ihmisiä, jotenkin niiin mun sarja :D Harmi etten nähnyt tätä ennen samalla ohjelmapaikalla esitettyä Ihana Elisaa, jonka itsenäinen jatko-osa tämä siis on.


kuvat googlesta...

Tämä siis arkipäivisin klo 10:10 TV2, katsottavissa onneksi myös YLE Areenalta, eihän mulla muuten sarjojen seuraamisesta mitään tulisikaan..

2 kommenttia:

 1. Heei!

  Googlailin Elisan tytärtä niin tuli tää blogi. Ootko kattonu nyt Yle Areenasta Ihanaa Elisaa? Ne on nähtävissä Areenassa, ainaki toisen tuotankokauden jaksot. Innolla oottelen Elisan tytärtä :)

  -eksynyt lukija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, täytyypä yrittää käydä kurkkaamassa. Kiitos vinkistä :)

   Poista