lauantai 13. elokuuta 2011

Viikko sitten

Viikko sitten juhlittiin yhden kaverini häitä. Kaikki oli niin kaunista ja ihanaa että. Ja vaikka vettä satelikin niin ilta oli oikein mainio. Olin edellisen kerran häissä kymmenen vuotta sitten, joten turhan paljon hääkutsuja ei ole postilaatikkoon tupsahdellut.. Näitä lisää!

Kysyin Villeltä etteikö morsian olekin kaunis. Joo. Eikö mullakin olis tuommoinen mekko aika kiva? Oliks toi jotain vihjailua? No, jahka joskus pääsisi edes kihloihin asti...

Yksi kaikenlaisten juhlien parhaudesta on se, että pääsee oikein luvan kanssa herkuttelemaan ;) Nyt olikin oikein mainiot eväät tarjolla. Nam.

Ja tässäpä se miun juhlakolttu. Ja päässä tietysti, kuten hienoilla neideillä häissä kuuluukin, keikkui pikkuinen hattu ;)

No se oli viime lauantaina se, tänään vähän eri ohjelmat. Ihan justiinsa töihin mars! Dana herätti jo seitsemältä, ja kömpi itse takaisin nukkumaan ulkona käytyään. Minä jäin yksin kökkimään ja puuhastelemaan. Ja kummasti sitä onkin ehtinyt kun ajoissa on herännyt. Pitäisiköhän ottaa tavaksi näin ennen iltavuoroja? Hmm..tuskinpa tulee tapahtumaan vaikka haluisinkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti