keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kun lihapulla juuston söi ja muita ruokasuosituksia

Hyvä ruoka, parempi mieli.

Olen monen vuoden tauon jälkeen taas innostunut kokeilemaan uusia ruokia, yksin asuessa niin tuli tehtyä useammin mutta nyt on mennyt pitkään ihan perusruokien (=jauheliha,kana, pasta, ilman mitään extraa) parissa, lähinnä tuon erään nirsoilijan takia. Tai siis, pitäisikö sanoa että olen pitkästä aikaa ylipäänsä innostunut kokkailemaan...


Mitä tänään syötäisiin -ohjelman innoittamana tein tuossa jokunen viikko sitten lihapullia, joihin tuikkasin vähän juustoa sisään. Suosittelen kokeilemaan jos kaipaa vaihtelua perus puhalilleihin!


Viime viikolla ostin kokeeksi sitä kertaalleen täälläkin jo hehkuttamaani Crème Bonjour Cuisinea, makuna valkosipuli ja yrtit. Ai että tuli herkkua. Olen nyt tehnyt siitä jo kahdesti ruokaa, ekan kerran ruskistin possua ja kasviksia (paprikaa, porkkanaa, herkkusieniä, kesäkurpitsaa, sipulia)  ja heitin purkillisen Cuisinea perään, toisella kerralla muuten sama setti mutta possun tilalla oli kanaa. Toimii!



Viime viikolla tein myös täytettyjä paprikoita, jauheliha-riisi -täytteellä ja tietysti reilusti juustoa sekaan. Se se vasta hyvää olikin. Mutta mitenhän osaisi ensi kerralla tehdä täytettä niin ettei niitä paprikoita tarvi koko viikkoa syödä? :D

Näin montaa en nyt niitä sentäs tehnyt, nämä herkuteltiin loppukesästä tyttöjen kesken.

Ai että, johan tässä tuli nälkä. Mitähän sitä tänään söisi..

3 kommenttia:

  1. Jep, mitähän sitä tänään söisi. Mulla alkaa ideat loppumaan ihan totaalisesti ruon suhteen. Meillä onneksi ollaan moniruokaisia, mutta enää ei vaan yksinkertaisesti keksi mitään.

    Mä kans tykkään käytää Cuisinea ja se on kiva lisä moneen ruokaan. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sitä sipuli..jotain Cuisinea makaroonilaatikon munamaidon joukkoon. Tulee muuten hyvää loodaa :)

    (arvaa huvittiko ku huomasin, et puhut puhalilleista.. niin mäki aina :D)

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköisiä ruokia olet tehnyt - ja varmaan makukin on tooosi hyvä :) tuli oikeen nälkä täällä töissä ;)

    VastaaPoista
  3. Janet: Hih ;) Täytyypä muistaa kokeilla tuota makaroonilaatikko-vinkkiä :)

    Karoliina: Oli kyllä hyviä, vaikka itse sanonkin ;)

    VastaaPoista