torstai 29. maaliskuuta 2012

Back to business

Onpa ihanaa olla kotona! Reissu oli oikein onnistunut, mutta kyllä mulla vaan oli kamala ikävä näitä pieniä tyttöjä ja yhtä vähän isompaa poikaa.

Lomalla sain rentoutua oikein urakalla ja harrastaa rakasta kesäpuuhaa auringossa makoilua ihan kiitettävästi, vaikkei aurinko joka päivä paistanutkaan (buu), sekä shoppailla (liikaa), lukea, katsella merta ja olla vaan. Ja eilen sitten koitti paluu arkeen ihan rytinällä; jos töissä oli ollut säpinää ennen lomaani niin nyt oli sitten vielä vähän enemmän.. Asiaa ei helpottanut se, että olin vasta aamuyöllä neljältä kotona ja iltavuoro odotti klo 13. Onneksi tämän päivän aamuvuoro vaihtui yövuoroksi niin sain aamulla nukkua pitkään. Tulevat yövuorot on kivoja myös siksi, että saan luettua kaikki miljoonat blogikirjoitukset jotka loman aikana jäi lukematta :) Vähän oli ikävä siis myös tänne ;) Oli mulla kyllä iPad mukana matkassa, hotellin aulassa oli ilmainen netti, mutta käytin konetta lähinnä vain viestien kirjoitteluun, sillä kun saan laiteltua ilmaisia viestejä mm Villelle. Ja käytettiinpä kerran hyväksi myös facetime -puhelua, niin näin pahimpaan ikävään pikkuneidit sen välityksellä ;)

Laittelen lomakuvia sitten kun saan ne tuolta kamerasta siirrettyä koneelle. Ja ostokset tietysti pitää myös esitellä. Tähän hätään ei nyt ole muuta kummoista kerrottavaa eikä kuviakaan koristamassa löpinöitä, halusin vain tulla sanomaan moikat :) 

Ja hei, ihanan paljon hävinnyt lunta viikon aikana! ♥ Vaikka aika paljon liikaa sitä edelleen on..

Käykääpäs muuten Laapan blogista kurkkaamassa kiva arvonta, voimme samalla auttaa hänen ihana lomakuva voittoon! Laapan blogista löytyy ohjeet miten kuvaa pääsee naamakirjassa äänestämään.
2 kommenttia:

  1. Tervetuloa vaan takaisin! Vähän ajattelinkin, et olet päässyt jonnekin lomailemaan kun ei mitään kuulu :) Nyt mielenkiinnolla oottelen, et missäs sitä ollaan käyty ja ostokset näytille ;) Ja koitahan jaksaa taas töissä. Tytöille rapsut myös täältä, ikävä ollut myös teitin juttuja <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihana :)
    Lomapostausta tulossa pikimmiten :)

    VastaaPoista