sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Päivä 12 - Käsilaukussani

Janet antoi minulle aikoja sitten haasteen, mutta jotenkin sen toteutus tuntuu niin kovin vaikealta. Muutamat "tehtävänannot" kuitenkin houkuttelevat, joten aionkin nyt toteuttaa tämän haasteen vähän valikoidusti.  

Tässä nämä kaikki tehtävät nyt kuitenkin, jos joku haluaa siitä itselleen ottaa haasteen vastaan :)

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Elämäni eläimet
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Sukuni
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 - Viimeinen hetki

Ja noista siis nuo kursivoidut on ne jotka ennemmin tai myöhemmin otan käsittelyyn. Aloitan haasteen kuitenkin päivästä 12, eli mitä kaikkea tuo päivittäin mukana kulkeva laukkuni onkaan sisäänsä hotkaissut.

 Vaihtelen arkilaukkua melko harvoin, sama laukku saattaa olla käytössä monta kuukautta. Tämän mustan laukun ostin toissakesänä, ja ahkerassa käytössä on siitä lähtien ollut. Toki välillä on muitakin ollut käytössä, mutta tämä on tällä hetkellä yksi suosikkilaukuistani. Laukussa on sopivasti tilaa, jotta kaikki tarpeellinen, ja vähän tarpeetontakin, kulkee mukana.
 Avaimet, purkkaa, hiusjuttuja, meikkejä, huulirasvaa (ilmeisesti kaikki kotoa kadonneet huulirasvat lymyävät laukunpohjalla..), käsivoide, rakkolaastareita ja rakonestovoide (kesästä jääneet :D ), kynsiviila, kalenteri, lompakko, peili. Tuossa Marilyn-käyntikorttikotelossa minulla on puuteripaperit säilössä, niiden oma pakkaus kun ei laukun menoa tuntunut kunnolla kestävän. Ja näiden lisäksi liikkeellä ollessa tietysti myös kännykkä matkustaa laukussa.


Avaimenperä mulla on ihan ylisuuri, mutta olen ostanut tuon 15 vuotiaana Roomasta, enkä vaan raaski siitä luopua :D

 Juu. Eipä sitä paljoa pienemmällä laukulla kyllä pärjäisi..


Mitens teillä, vaihteletteko laukkua useinkin, jopa päivittäin asun mukaan, vai kulkeeko sama laukku mukana joka menossa?

4 kommenttia:

 1. Hih :) Kiva kun otit haasteen vastaan edes osittain. Hankalaa on mullakin ollut keksiä joihinkin juttua, mut kun alotin niin pitäähän se saada loppuunkin.

  Mut sama vika täällä, samalla laukulla tosiaan mennään kauan. Ja mun laukusta kans löytyy usein ne kotoa hävinneet huulirasvat :D Ihana tuo sun avaimenperä:)

  VastaaPoista
 2. Aika kauan sitä ehdinkin pyöritellä :D Mutta välillä kun ei muuten tunnu asiaa olevan niin on kiva kuitenkin jotain postailla :)

  VastaaPoista
 3. Sama laukku kulkee monta kuukautta mukana :) Koko talven olen pitänyt samaa laukkua ja nyt lauantaina ostin uuden laukun, joka tulee nyt käyttöön vuorostaan :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tutulta. Olen ajatellut että mulle sopisi hyvin jokin kallis merkkilaukku, kun kuitenkin aina käytän samaa. Enää pikku mutta; kuka sellaisen mulle lahjoittaa :D :D

  VastaaPoista