perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tv:ssä ja tv:n alla

Olen ollut niin lomalla etten ole edes tajunnut että lempparisarjani True Blood on palannut tauolta viime viikolla! Sattumalta asian eilen huomasin, onneksi jaksot on katsottavissa Areenassa kaksi viikkoa, niin ei ainakaan jää yhtään jaksoa väliin. Jes. Edes yksi sarja katsottavana, ettei ihan turhaan ole maksanut järkyttävää tv-maksua. Jonka senkin tosin voi katsoa netistä..

Tuleekos sieltä telkusta muita katsottavia sarjoja, suosituksia?
Ainakin Viidakon tähtöset täytyisi kyllä joskus katsoa, se on varmasti viihdettä parhaimmillaan :D

Tv-taso on meidän huushollin tänhetkinen "juttu". Meillä kun ei olkkarissa tällä hetkellä sellaista ole. Myin vanhan juuri pois, mutta vielä ei uutta ole hankittu. Ajattelin ostaa samanlaisen kuin vanha tasomme, mutta valkoisena.


Mutta tässä nyt olen mietiskellyt että pitäisikö varttua josko tulisi vastaan joku uusi malli, vaiko tyytyä samaan vanhaan. Tykkäsin vanhasta tasostamme kyllä kovin, joten ei sekään huono vaihtoehto ole.. Toisaalta taso voisi kyllä olla pari senttiä leveämpikin. Pitäisi joku päivä hilpasta kauppaan näitä katsomaan, netissä kuitenkaan saa ihan oikeaa kuvaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

  Mun suositukset on House, Greyn Anatomi ja toki ikuiset lempparit Salkkarit ja Emmerdale :D Ja mä kattelen töllöstä kyllä mitä sattuu, sillo ku sen ääreen kerkeän.

  Ja näyttää tuo tv-taso tosi kivalta. Voithan sä varmuudeksi kurkkailla mitä muita vaihtoehtoja on, mut tosi hyvä tuo on :)

  VastaaPoista
 2. Greyn anatomia oli mun lemppari, mutta nyt on jäänyt pari kautta kokonaan väliin (kiitos vuorotyö), niin en sitten ole viitsinyt yhtään kattoa enää.. Se on kyllä niin ihana sarja että olen ajatellut hankkia väliin jääneet kaudet jotain kautta katsottavaksi :) Noita kahta viimosta suositustasi en taida edes kommentoida :D ;)

  VastaaPoista
 3. Oi minäkään en ole huomannut True Boodin paluuta. Kiitos vinkistä. :)

  Nykyään tulee katsottua niin vähän televisiota, että tuo on niitä äärimmäisen harvoja, joita tekee mieli seurata.

  VastaaPoista