lauantai 10. maaliskuuta 2012

No oonko ollu ahkera

No olen! Omasta mielestä ansaitsisin jonku ahkeruuspalkinnon jopa ;). Tai no, ehkä tämä järjetön pala mutakakkua kera vaniljajäätelön menee siitä :D On muuten kaupan pakastealtaasta mutakakku, ja ihan mielettömän hyvää. Ja makiaa. Ja lihottavaa todentotta.

Mutta siihen ahkeruuteen. 
Toiset pihavalot otin kokonaan pois, toisista johdon irti ja vakaana aikomuksena ihan tässä lähipäivinä ottaa kokonaan pois. Ulko-ovesta otin vihdoin ja viimein vanhojen asukkien nimet pois, nyt olen pyöritellyt kirjaimia miettien mitä voisi laittaa tilalle ;) 

Silityslaudan kannoin olkkariin ja silitin Villelle yhden paidan kun oli reissuun lähdössä, nyt on vain ajan kysymys milloin silitän nuo loputkin. Ehkäpä huomenna illalla, muuten voisin tänäänkin mutta iltavuoro kutsuu. Spinningpyörä lähti kuin lähtikin myyntiin, nyyhkis. Leipominen ei ole käynyt mielessäkään, mutta ruokaa tein kunnon satsin. Ja se auto, no, siivotaan se vaikkapa sitten keväällä kun on vähän lämpimämpää ;) Nii ja vaatehuonetta olen tyytynyt vain täyttämään lisää..

Näiden ennalta suunniteltujen lisäksi olen saanut aikaan kunnon ketjureaktion; siirsin tavarat yhdestä paikasta toiseen jolloin tämä toinen paikka tyhjeni ja sain siirrettyä sinne tavaraa toisaalta, ja uudelleen ja uudelleen sama kuvio. Ja vaihdoin punaisten kynttilöiden tilalle jotain vähän vähemmän jouluista. Siivous ei niinkään ole mun juttu, mutta tavaroiden järjestely/siirtely paikasta toiseen on kivaa.. :D

Mutta joo, kyllä näillä olen mutakakkuni ansainnut.

Viikonloppu meneekin töissä. Koirulitkin meni mummolaan viikonlopun viettoon, kun täällä olisivat yksin joutuneet niin paljon olemaan. Jo ne ehti siinä muutamassa tunnissa touhuta kaikenlaista, kun odottivat hakijaa. Tai sitten meillä tapahtuu kummia. Keittiön pöydällä oleva kukka on mystisesti heitellyt multaa pitkin pöytää, Villen kypärälasit (on niillä varmaan joku oikea nimikin :D ) olivat hypänneet pöydältä matolle ja mun aamutakin vyö on kiemurrellut olkkarin lattialle, niin että sen toinen pää koirien pesässä.. Keitähän näistä voisi epäillä?

Mukavaa viikonloppua kaikille! 
Ei saa rehkiä liikaa ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä kun vaan alkaa touhuumaan, se alottaminen ku on se vaikein osa. Mä kans tykkään siirrellä tavaroita paikasta toiseen, mutta täällä meidän pienessä pesässä se on melko mahdotonta. Odotan vaan innolla kevättä niin pääsee taas tuonne kesähuoneenees <3

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, se aloittaminen on se vaikein osuus. Kyllä mullakin tuo tavaroiden siirtely oli ihan vaan kaappien ja laatikoiden sisällön siirtelyä paikasta toiseen :) Tuntuu että vieläkin osa tavaroista hakee sitä säilytyspaikkaansa..

    VastaaPoista