maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kukkia päällä

Kaukana kaukana on ne ajat kun pikku-maisu juoksenteli puna-kelta-oransseissa kukkahousuissa kylillä. 

Kukkia ylläni näkyy enää aniharvoin, taitaa olla se yksi mekko ja nyt sitten tämä Lindexin toppi, josta kukkakuosia löytyy enemmän kuin yhden kukan verran. Ja tämänkin verhoilin suurimmalta osin mustan neuletakin alle piiloon.


Mitähän siellä ulkona tapahtui..

Eilisen asua tässä siis. Sukat kyllä löyty jaloista, mutta kotona viihdyn hyvin ilmankin :) 

Minun viikko alkaa vapaapäivällä, ihanaa. Olikin jotenkin ihan superväsyttävä viikonloppu töissä. Pari tuntia olen nyt netissä surffaillut etsien meille matkaa, alkaa pahasti näyttämään siltä että loma meneekin ihan kotisohvalla! Voitte arvata kuinka kiukkuinen tästä olen. Mutta toivotaan että jotain meille sopivaa vielä löytyisi.. Onpa muuten viimeinen kerta kun jätän matkan äkkilähdölle. "Kyllä sieltä aina jonkun matkan vielä saa", paskat.. Illalla ajattelin jumpalle mennä, muuta ohjelmaa ei sitten tälle vapaalle olekaan. Huomenna sitten taas jo töihin.

Mitenkäs teidän viiko on alkanut?

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää asu :)
  Mä pidän täällä kovasti peukkuja et teille löytyy vielä joku kiva matka :) Muuten täällä on viikko alkanut ihan normaalisti. Sellainen maanantai kiukutusmasennusmökötys, aika perus fiilis :D Eiköhän tää taas tästä iloks muutu loppuviikkoon mennessä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Hih, toivottavasti huomenna jo mukavampi päivä :)

  VastaaPoista
 3. Kivalle näyttää toppi. :) Toivottavasti teille löytyy vielä matka! Minne päin haluaisitte suunnata?

  Maanantai alkoi mulla taas kiireisenä, töihin ja kouluun ja kotiin. Siinäpä se. :D

  VastaaPoista
 4. Maanantai alkoi taas perusfiiliksellä.. huomasi että muillakin siis oli maanantai :P
  Toivottavasti teille löytyisi joku kiva matka! Tsemppaan kovasti sen eteen! :)

  VastaaPoista
 5. Minka: No ei oikein muuta väliä, kunhan olisi lämpimämpi kuin täällä :D Katselin että olisihan noita omatoimimatkoja, mutta ikinä olla sellasella oltu..

  Kaaroliina: Toivotaan :) Olisi kyllä ihana päästä. Mutta kyllä se loma tulee tarpeeseen vaikka ihan vaan kotona olisi, ollu töissä niin poikki ettei tosikaan..

  VastaaPoista