sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Aurinkoloma

Lomasta on jo monta viikkoa ja se vähäinenkin väri mitä ihoon sieltä sai alkaa jo olla hilseillyt pois. Kuiva iho ♥

Mutta onneksi on lomakuvia joita voi vielä haikaillen katsoa :)

 
Äidin kanssa siis vietettiin viikko Teneriffan Puerto De La Cruzissa. Paikka oli kivan rauhallinen, ei mikään nuorison menopaikka ;)  

Heti loman alussa vietettiin päivä eläinpuistossa. Olin ehkä vähän innoissani kaikista elukoista ;D


Vaikka taivas harvoin ihan sininen olikaan koko päivää, vaan aurinko paistoi tuollaisen usvan läpi, oli silti ihanan lämmintä, päivisin tarkeni mekoissa ja shortseissa. Vähän silti meinasi ketuttaa kun tuttu laittoi viereiseltä saarelta viestiä että joka päivä sininen taivas ja lämpöä +30 :D Mutta eipähän tullu liian kuuma, enkä saanut itseäni poltettua  ;)

Meri ♥ Oisin voinu vaan istuskella ja katsella nousuvettä. Joka itseasiassa ensimmäisenä rantapäivänä pääsi meidät yllättämään, ei yhtään tajuttu että se nousee niin ylös, ja vähän sitten kastuttiin (ja ehkä aiheutettiin muille rannallaolijoille kivaa viihdettä).

Koti-ikävä ♥

Viikon saldo kaksi pokkaria plus kaksi roskaromaania ;)

Nousuveden kastelema pyyhe kuivatteli kivimuurilla, ja mikäs sieltä kipusikaan sitä ihmettelemään. Vähän pelästyin kun makoilin tuossa alla ja kun avasin silmät oli lisko ilmestynyt pään päälle :D

Mikäs pikkuinen se siinä, ilman häntää. Puerto De La Cruzissa oli paljon koiria, suurin osa niistä hännättömiä. Onkohan sillä jokin merkitys tuolla, vai muuten vaan pistävät hännän poikki? :/

Hotelli ei ollut kummoinen. Parveketta meillä ei ollut, ja ikkunasta avautui näin upea näkymä. Ylöspäin katsoessa pystyi sentään tarkistamaan taivaan värin :D


Semmosia lomakuvia. 
Plus tuhat lisää koneella :D

2 kommenttia:

  1. Miten ihania kuvia! Vähänkö tekee mieli päästä kans. Ja mä oon aina ku pikkutyttö, kun puhe on eläintarhaan menosta. Haluun nähä kaikki ja päästä paijaa ja koskettelee. Olis kiva päästä vähä tollasee isompaan paikkaan ku Korkeasaari. Mut varmasti teillä on ollut kiva loma :)

    VastaaPoista
  2. Hih, niin oon minäkin! :D Enkä edes muista koska viimeeks oisin eläintarhassa käyny, taitaa olla ala-asteella, korkeasaaressa. Sinnekin ois kiva päästä, mutta kun on mokoma niin kaukana..

    VastaaPoista