tiistai 17. huhtikuuta 2012

Mökillä

Heippatihei :)
Räntää ja vettä sadellut koko päivän, aiku ihanaa. Mutta ei anneta sen masentaa, sulaapahan nuo lumet ainakin vauhdilla pois. Piha on jo melkein lumeton! \o/


Viime viikolla vietettiin pari ihanan rentouttavaa (ja aurinkoista ♥ ) päivää mökillä kera ystävien ja Pyry-herran. 


Mutta eihän nyt ilman kommelluksia voi mikään reissu onnistua. Piti tässä nyt vielä viime hetkillä ennen kesän tuloa ajaa penkkaan! Voi mahoton. Onneksi oltiin kahdella autolla, niin saatiin tuo tuosta taas matkaan.


Pyry taisi vähän ihastua Danaan, onneksi meillä ei ole ollut juoksuja aikoihin, saattaisi muuten olla perheenlisäystä tulossa :D Mutta olisipa ainakin suloisia vauvoja!


Vähän kyllä meinasi käydä Yaraa sääliksi kun Pyry oli vaan Danan perään koko ajan :D

Huomenna vielä aamuvuoro ja sitten taas onkin pari vapaata. Suunnitelmissa yhden ystävän kanssa suunnata Ikeaan. Tällä kertaa ei juuri mitään ole ostoslistalla, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä löytyy ;) Se nyt on ainakin varma ettei tyhjin käsin tarvitse pois tulla. Heräteostokset on välillä niitä parhaita. Ja välillä taas niiiin turhia että melkein kaduttaa jo kotimatkalla :D Mä sorrun kyllä aika usein niihin ei niin hyviin heräteostoksiin (mutta paljon on niitä löytöjäkin!), mutta jotenkin kummasti nyt ei tule mitään mieleen. Lähinnä ne ei-niin-fiksut löydöt taitaa olla vaatekauppojen puolelta..

Tuleekos teidän paljon tehtyä heräteostoksia, hyviä ja huonoja?

5 kommenttia:

 1. Eikai maisuliini ojaan humauttanu? ;) Voi kuule, kyllä varsin niitä heräteostoksia on tehty ja paljon! Ikeassa varsinkin. Vaikka mitään ei tarvitsisi niin eipä sieltä koskaan ole tyhjin käsin kotiin lähdetty :D

  VastaaPoista
 2. Heräteostoksia tulee tehtyä ihan kamalasti,ihan hävettää :D niitä tulww tehtyä niin normi kuin nettikaupoistakin :)

  Ja varmaan juuri niitä varten on taas kerran varattu kirpparipaikka! Voiskohan sitä jo oppia?

  Missä muuten tuo mökki sijaitsee?Näyttää niin ihanalta paikalta :)

  Ellen

  VastaaPoista
 3. Janet: No sinne se jotenkin vaan meni :D Ikea on kyllä oikea heräteostosten paratiisi.. ;)

  Ellen: No välillä vähän sama juttu, ihan hävettää mitä kaikkea ei-niin-tarpeellista sitä välillä tulee ostettua :D Ja mä olen kyllä niin helppo mainonnan uhri ettei tosikaan.. Kirpparipaikka minunkin pitäsi käydä varaamassa.
  Mökki on suomenniemellä, ihana paikka :)

  VastaaPoista