torstai 5. huhtikuuta 2012

Koiranruokaa maisteluun

Hei te koirakaverin omaavat ystäväiseni! Sain Buzzadorilta koirille maisteluun Purina ONE koiranruokaa, ja ajattelin oisko teillä, tai siis teidän karvakorvilla, kiinnostusta maistella noita myöskin? Kahden ison pussin lisäksi tuli nimittäin muille maisteltavaksi seitsemän pikkupussia (100g), joista ainakin osan voisin antaa blogin lukijoille testiin. Mukaan tulee esite Purina ONE -ruoista ja koodi, jolla voitte sitten käydä tuotetta arvioimassa.


"Purina ONE Adult Runsaasti Lammasta, sisältää Riisiä
Purina ONE Adult on erittäin sulavaa ja pitää huolta ihosta. Kuten kaikki Purina ONE -tuotteet, tämä koiranruoka sisältää SOLELIOS-reseptin, jonka Purinan ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit ovat kehittäneet yhteistyössä. Resepti sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet ja on näin tasapainoista täysravintoa koirallesi."

Laittakaa kommenttiin osoite (en julkaise), niin laitan ruokapussit matkaan :)

Ja tännekin sitten kommenttia, miten pavut hauvoille kelpasi.
Meillä maistelut alkoivat eilen, hyvin näytti maistuvan :)

6 kommenttia:

 1. Joo, voishan nuita kokeilla. Meillä on kyllä ollut käytössä ihan eläinkaupasta ostettua ANFia ja olen todennut sen erittäin hyväksi. Karva ei ole koskaan aiemmin ollut niin kiiltävä mitä nytten. Ja kaiken lisäksi meillä on melko "nirso" haukku. Sille kelpaa vain paras :D

  VastaaPoista
 2. Santeri ilmoittautuu halukkaaksi maistajaksi! :) Pussi kotiutetaan noutona jos sellaisia jää muilta innoikkailta.

  VastaaPoista
 3. miun koirille tuosta ruuasta tuli vain hurjat ilmavaivat =D
  joten jäi meillä sitten syömättä, vaikka koirat kyllä hyvällä ruokahalulla olis pistelly poskeen, joten maussa ei ainakaan vikaa ollut =)

  toivottavasti teille sopii paremmin

  VastaaPoista
 4. Kiikutan heti huomenna postiin :)

  Toivottavast ei juu tuu vatsavaivoja, nää on muutenkin välillä kauheita paukuttelemaan :D

  VastaaPoista
 5. Hähää :D Meillä kans välillä tai oikeastaan melko useastikin kärsitään kaasuhaittojen hajusta :D Meidän pikku paukuttelija poika, mut tiettävästi ilmavaivat tulee siitä, kun jotkut antaa sellaisia kivoja makupaloja suoraan pöydästä... ja minä se en ainakaan ole!

  VastaaPoista
 6. Hahah. Miten noin pienestä koirasta voikin lähtä niin kamala haju :D

  VastaaPoista