keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Yöllisiä pölinöitä

Heipat yövuorosta!
Jotain tekee mieli kirjoitella vaikkei mitään asiaa olekaan (koskas mulla olisi :D ), joten laitetaan sitten vaikka pari kuvaa mussukoista.

mitä, syötkö sä siellä keittiössä jotain?

Huomenna, tai siis tänään, lähdetään meidän mökille, minä ja koirat, pari ystävää ja yksi ystävän koira. Koirat eivät ole aikaisemmin toisiaan nähneet, toivottavasti tulevat toimeen :)  Olenkin nyt yövuoron aikana yrittänyt miettiä mitä ruokaa mökillä tekisi, mutta asia taitaa ratketa vasta kaupassa kun porukalla menemme ostokset tekemään. Toivottavasti kärryyn päätyy muutakin kuin herkkuja ja saunajuomia ;)

En olekaan mökillä käynyt sitten kesän, vaikka tykkäänkin siellä olla. Vapaapäiviksi kun vaan tuntuu kotonakin riittävän puuhaa. Ehkä sitten taas kesällä tulee käytyä useammin.. Sitten lomalla ♥

muhkea pylly on hyvä tyyny ♥
Ennen lomareissua sain aika hyvin pidettyä kiinni siitä että herkuttelen vain viikonloppuisin, mutta lomalla en moista miettinytkään tarkoituksena palata ruotuun loman jälkeen. Vaan kuinkas on käynytkään.. Nytkin on tuo mökkireissu niin täytyy taas siirtää ensi viikkoon ruokaremontit ;)  Loman, yövuorojen ja pääsiäisen piikkiin myös se, että hyvin alkanut jumppailu on nyt pari viikkoa ollut katkolla. Harmittaa. Siihenkin siis parannus ensi viikolla!


Katselin muuten etelässä että koirilla olisi ollut siellä mukavat oltavat. Olisikin aika ihanaa ottaa ne reissuille mukaan. Onko teillä kokemusta koirien kanssa matkustelusta? En kylläkään ole edes perehtynyt miten lennot koirien kanssa menisivät, ruumaan en kyllä raaskisi niitä laittaa. Enkä nyt muutenkaan viitsisi koiria viikon-parin takia moisella matkustelulla ressata. Mutta olisi se vaan kanssamatkustajilla ihanaa kun meidän neidit kiljuisivat koko lentomatkan ;D


ps. yökkökaveri pitää mua varmaan vähän vajaana ku tyrskin tässä vähänväliä. feissarimokat.com

6 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen ilme Tarella, kuin tein tytöillä tuossa ekassa kuvassa jääkaapin auetessa :D Silloin ollaan valppaana. Ihania kuvia tytsyistä ♥ Tare kyllä tekisi mielellään vähän lähempääkin tuttavuutta tuollaisten suloisuuksien kanssa :)

  Mitä, onko teillä Villen kanssa jo oma mökkikin? Ei oo reiluu, mäki haluun :D Mökkeily on todellakin ihanaa, siellä mieli lepää eikä ole kiire mihinkään. Ja hei, samalla linjalla mennään noitten ruokailujen ja liikuntojen kanssa täälläkin. Ottaa melko kovasti pattiin ku on päässy vähä repsahtamaan, mut kyllä mä taas koetan ottaa itteeni niskasta kiinni. :D yritys on ainaki tosi hyvä :D

  VastaaPoista
 2. Kääkät menee lentokoneessa matkustamoon, kun ovat niin pieniä :) Sellaseen koppaan tai laukkuun joka mahtuu jalkatiloihin. Joskus jostain luin, en siis ole matkustanut näiden kanssa muulla kun autolla :)
  Hauskoja kuvia tytteleistä :)

  VastaaPoista
 3. Vai tällasia pikkusia teillä on.. suloisia <3 Ja tutunnäköinen sammakko-kaverikin siellä yhdessä kuvassa =)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo ensimmäinen kuva. Voi mitä söpöläisiä! :)

  VastaaPoista
 5. Janet: Voi hurja, ei meillä nyt sentäs villen kanssa oo omaa mökkiä :D Mein porukoitten mökillä siis olin.
  Ens viikolla on hyvä taas aloittaa kuntoilu, viikonlopun vielä herkuttelen ;)

  Heidi: Niin mä kans muistelin et 7-8kg olis painoraja. Miltähän se nousu ja lasku tuntuisi näiden hörökorvissa, aijai.

  Falling for fashion: :) Juuri huomattiin että sammakolla on kaula auki, toivottavasti kaupasta vielä löytyy uusia tilalle :)

  Anna: Hih, niin on ♥

  VastaaPoista
 6. Voi että nuo teidän koirat on söpöjä! :) <3

  Kiitoksia kivasta kortista ja ruokanäytteestä. Niki kotiutuukin tänään 1,5 viikon reissultaan mökiltä ja pääsee heti maistelemaan nappuloita :)

  VastaaPoista