maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä!

Moikkuli!

Se on maanantai taas, kauhia kun aika menee nopiaa. Kiva viikko takana, vaikka töissä olikin aika rankkaa.

Tiistaina käytiin ostamassa uusi tv-taso. Ja mitä sitä nyt hyvää vaihtamaan, joten samanlainen kuin vanha me sieltä kotiin kuskattiin. Laatikot ja ovet vielä puuttuvat, mutta en ole jaksanut niitä vielä laittaa :D


Tiistaina näin myös ihanaa ystävää ja tämän pikkuista tyttöä, viime kerrasta olikin jo vierähtänyt pari kuukautta. Mihin ne päivät katoaa..Viimeeksi pikkuneiti hädin tuskin pysyi pystyssä tuen kanssa, nyt jo viipotteli kovaa vauhtia ympäri kämppää.

Pikkuveli korjaili autoani, ja vaikka uudet osat maksoivatkin ihan kiitettävästi niin on se kiva kun ei tarvitse pelätä lähteekö auto käyntiin vai not (kuten kävi esim yöllä klo 02 matkan jälkeen lentokentällä)

Eilen mulla oli vapaa ja aamupäivällä kävin kyläilemässä entisen työkaverin luona ja iltapäivällä/illalla meillä kävi ihania kylässä. Sain pääsiäisylläriksi macarons-leivoksia, joita sitten porukalla maisteltiin ja arvosteltiin. Toiset pitää viinimaistajaisia, me leivos ;) Maisteltiin myös kokeilemaani uutta suklaakakkua, ohjetta tulossa ;)


Hain eilen postista kivan paketin. Eva oli huomannut kun täällä Iittalan Verna -jälkiruokamaljoja kaipailin, ja nyt mulla on niitä kuusi! :)


Vappu-kemuja olen jahkaillut ja jahkaillut, nyt sitten päätin että semmoiset pidän ja laitoin kutsut jakoon. Nyt ei sitten muuta kuin parin viikon stressailu niiden järjestelyn kanssa :D

Tänään vietetään Villen päiviä. Pari yövuoroa ja keskiviikkona sitten muutaman tytön ja koiran kanssa mökille. Jej. Tässä lyhyen ajan sisällä näen ison liudan hyviä ystäviä, voisko tästä tulla tapa? ♥

Mutta nyt hetkeksi ulos nauttimaan auringosta ja heittelemään lumia paikasta toiseen :D (parasta kevätpuuhaa)

Oliko teillä kiva viikko?

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan älyttömän hyvältä tuo valkoinen kokonaisuus! Valkoiset kaiuttimet on mahtavat. Meillähän siis mennään mustalla linjalla. Mä rakastaisin valkoista, mutta mustakin menee kun se on tuon ukon lemppari. Ihastelen sit valkoisuutta aina blogeista ;) Ei, kyllä mä tykkään meidänkin sisustuksesta, mutta valkea väri on pikkuhiljaa nousemassa myös mun suosioon.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Minäkin kyllä tykkään tummistakin kalusteista, eikä meillä kyllä koskaan tule olemaan täysin valkoista sisustusta.. Mutta olen kyllä tyytyväinen että nyt tuota olkkaria on saatu valkoisemmaksi, ehkä se on tuo tumma tapetti joka sai haluamaan valkoisia kalusteita ruskeiden tilalle.

    VastaaPoista