tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pitsiä, sulkia ja lisää oranssia

Ei kaikkea kuitenkaan samassa paketissa ;)

Laapalaura esitteli Seppälän ihania uutuuksia, ja kommentoin siihen jotenkin että "täytyy pysytellä pois seppälästä tai tulee kalliiksi". No, pari päivää ja mistä Maisu itsensä löytääkään :D Vähän meni shoppailu pipariksi, kun viereisessä sovituskopissa jäi näpistelijä kiinni ja siihen tuli vartia ja poliisit, enkä mä kehdanu siitä sitte enää mennä hakemaan toisia kokoja sovitukseen (ajattelin että kuvittelevat mun huvin vuoksi siinä vaan pyörivän edestakaisin :D ), mutta ei mun sentäs tyhjin käsin tarvinu lähteä.

Oranssia


sulkia

ja pitsiä

Pitsikenkiä kuolasin viime kesän Riian reissulla, mutta ei ollut kokoja. Nyt oli ;) Sulkakorviksia olen kaipaillut mustina, mutta aikaisemmin ei ole löytynyt tarpeeksi pieniä. Nyt on sitten parit muun värisetkin. Oranssit saattais olla ihan kivat esim Vappuna :) Ja oranssi toppi nyt vaan oli niin kiva, tykkään tuosta yläosan rypytyksestä. Perustoppi muttei kuitenkaan ihan perus. Jokohan nää värikkäät paidat nyt sit alkais tälle keväälle ja kesälle riittää..

Pari mekkoa sinne jäi odottamaan uusintasovitusta. Siellä oli muuten tosi monta kivan näköistä mekkoa tyrkyllä, ihania kesän juhliin! Tässä mun suosikit poimittuna Seppälän nettisivuilta.

4 kommenttia:

 1. Siis löysitkö sä nuo kengät Seppälästä????????? Oliko minkä hintaiset? Äläkä nyt pilaa mun unelmia ja sano, et ostit ulkomailta :D
  Mä haluuuuuuun kans!!! Ja tosi kivoja ostoksia muutekin :)

  VastaaPoista
 2. Eiku sieltä teneriffalta ;)

  Noeikai, seppälästä seppälästä! Hintaa noin 30€, mikä oli must kyl aika paljon, mut en vaa voinu jättää ostamatta.. :D Oli myös semmosia vaaleita, ja mietin kummat ottasin mut mustiin sit päädyin.

  VastaaPoista
 3. Hitsi, kyl toi hinta on aika suolanen.... Perskutarallaa, mä haluun noi! Josko kävis niin hyvin, et mein Seppäläs noita ei oo nii tällöinhän ne jäis ainakin hetkeks ostamatta :D Mä kans veikkaan, et noi mustat olis kivemmat. Maiisuuuu, miksi sä näytit noi :D

  VastaaPoista