perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kokeillaan luomua

Onko ollu vähän ihania kesäpäiviä! Ja mulla sopivasti vapaita ♥ Oon ollu reipas ja käyny heti aamusta jumpassa, joten loppupäivän on voinu vaa paistatella päivää.

Kävin eilen kokeilemassa vanhaa inhokkilajiani steppiä, tällä kertaa Les Millsin tyyliin eli BodySteppiä. Ei se niin kauheaa ollut kuin muistin, lähinnä se ykstoikkokuus on siinä ollu jotenki ei-niin-houkuttelevaa ja aika samaa laudalle talsimista toikin oli.. Ja pelkäsin koko ajan että tipun/astun ohi laudasta :D Mutta sen verta tuli hiki että täytynee mennä uudestaankin joskus ;) Tuli samalla testattua uusi aloe-dödö, toimii!


Pihalla ei oo tarvinu vaa löijäillä, vaan oon saanut maalata. Hih, kivointa remonttipuuhaa heti suunnittelun jälkeen :) Tosin suosiolla jätän kaikki seinien maalaukset yms muille ja tyydyn itse näihin joissa maalausjälki ei oo ihan niin justiinsa ;)

Ehkäpä kesän ja pihalla vietetyn ajan innoittamana ostin tänään kauppareissulla kokeeksi luomushampoota ja hoitoainetta.


Luomua on tulossa myös täältä ;) Vai onkohan noi vaa rikkaruohoja nätisti rivissä :D


Toissapäivänä ajelin kotiin kun radiosta tuli Kran Turismo. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, oli jotenkin niin ihana kesäinen lomafiilis. Tasan kuukausi vielä ja sitten oonkin lomalla! Sitä odotellessa nautiskellaan muuten vaan :)





Nautiskelkaahan tekin ♥

2 kommenttia:

  1. Maalaaminen on tosiaan kivaa, mut just se missä jäljen ei tartte olla niin tarkkaa :D Tosi ihanaa, että sulla on ollu hyvät kelit vapailla :)

    Mitäs sulla tuolla oikein kasvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavat kelit oll :) Tosin eilen kuulin että huomenna pitäs sadella, harmillista ku on ne serkun rippijuhlatkin..

      En oo ihan varma mitä siel kasvaa :D, mut porkkanaa (kuvassa näkyvä), persiljaa, ruohosipulia ja salaattia sinne laitoin. Ja pari tomaattia..

      Poista