sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Yves Rocher vol2

Tein uuden tilauksen Yvesille melkein heti ensimmäisen saatuani. 
Mutta nyt saa kyllä vähäksi aikaa riittää, ainakaan saippuoiden ei luulisi ihan heti loppuvan..


Jardins du Monde -suihkugeelit olivat tarjouksessa viisi seitsemällä eurolla, ja kun pari olin muutenkin ostamassa niin tilasin samantien viisi. Herkullisia tuoksuja! Vaaleanpunainen Lootuksen kukka pääsikin jo käyttöön, ihanan tuoksun lisäksi myös muuten ihan kivan tuntuista. Ainoa vaan että on aika lirua, joten mitään järin riittoisaa tuskin on.


Monoi de Tahiti -öljyjä on kovasti kehuttu, joten pitihän niitä kokeeksi ostaa. Ihana tuoksu! Toinen näistä tuli tilaajalahjana, en muista kumpi. Perinteinen Monoi -öljy sopii sekä iholle että hiuksille, ja voipi sitä käyttää myös ennen auringonottoa kunhan muistaa ettei siinä ole aurinkosuojaa. Iholle tätä olen pari kertaa kokeillut, ihana tuoksu jäi pitkäksi aikaa, mutta iho ei tunnu öljyiseltä. Muttamutta, kertokaahan että kuuluuko tämä huuhtoa hiuksista pois? :D  Kuivaöljy puolestaan sisältää pienen aurinkosuojan, joten aion käyttää enempi tätä auringonotossa, ja tuota toista sitten auringonoton jälkeen. Suihkepullon ansiosta kuivaöljy on myös kätevämpi käyttää kuin lasipullossa oleva, joka ainakin näin muutaman käytön perusteella on tuntunut vähän hankalalta ja kömpelöltä. 


Ripsiväri ja hellävarainen silmämeikinpoistoaine olivat myöskin kylkiäisiä.  Ripsari joutunee tovin odottelemaan käyttöön pääsyä, sillä jonossa on jo yksi sitä ennen, mutta herkille silmille ja piilareiden käyttäjille sopiva meikinpoistoaine pääsee ihan kohta kokeiluun, sillä vanha vetelee jo viimesiään.


Marokkolaisen savinaamion tilasin ihan vain sen perusteella kun halusin jotain missä on arganöljyä. Naamio sopii sekä kasvoille että hiuksille, luvaten puhdasta ja pehmeää lopputulosta. Tiedän että onneen ei ole oikotietä, mutta en voinut jättää tarjousta väliin kun törmäsin tarjouskorissa tähän kiinteyttävään voiteeseen :D Kerron sitten jos ihme tapahtuu ;)  Kaikki muutkin tuotteet muuten oli tarjouksessa, joten pelkkää säästöä taas :)

2 kommenttia:

  1. Mä kävin kurkkimassa Rocherin tarjontaa, mutta en oikein osannut klikkailla mitään ostoskoriin asti. Pitää odottaa, että aika on kypsä :D

    VastaaPoista