perjantai 8. kesäkuuta 2012

Myllätty makkari

Innostuin vapaapäivänäni laittamaan makkaria uuteen uskoon. Vilautinkin jo IPad-kuvaa kesken touhun, mutta tässä nyt sitten olisi valmista makkaria.

Luulin että mulla olis ollu valmiina enempi kuvia vanhasta järjestyksestä, joten ennen siirtelyä en kuvia ottanut, mut eipä ollukaan ihan semmosia mitä ois pitän. Pari kuitenkin löytyi.. Tämmöistä makkarissa siis oli ennen (joskin normaalisti paljon sotkuisempaa ;) )

kuvasta poiketen lipasto oli vähän keskemmällä..
ja sängyn päädyssä päätyhylly
Ja tällein ne mööpelit on nyt.

Päätyhyllyn otin pois..


ja siirsin sen tuohon seinustalle


Ostin joku aika sitten sen Sinkkuelämää-boksin, mutta yhtään en vielä ole ehtinyt katsomaan. Frendejäkin on tehnyt mieli aloittaa alusta, mutta sekin jäänyt.. Niinpä olen nyt vakavasti alkanut harkitsemaan telkkaria makkariin! Ville siitä tasaisin välein höpisee mutta olen pysynyt tiukkana..Ei telkkaria makkariin! Ennenkuin nyt..mutta jos se makkariin tulee niin ei kerrota Villelle että mulla on oma lehmä ojassa, antaa sen luulla että sai tahtonsa läpi ;) Tämä telkkarihöpötys siksi että meinasin jotta sen voisi nyt tuohon sivutasolle sitten laittaa..

Nyt kun sänky siirtyi kauemmas mahtui makkariin myös nojatuoli. Siru on ostettu mulle varmaan joskus yläaste aikoina, ellen peräti ollut ala-asteella vielä! Uutta päällistä kaipailisi jo, mutta hyvin menee tuolla lauhtuneellakin ;) Makkari tuntuu nyt paljon isommalta, ja kiva kun sai vähän vaihtelua. Parasta tässä on tietysti se, ettei mitään tarvinnut ostaa vaan ihan ilmaiseksi selvittiin tälläkertaa :) 

Assistenttina toimi Dana.


6 kommenttia:

 1. Voi elämä, ku teillä näyttää niin ihanalta :) ♥ Muutos on kyllä kiva! Tuo päätylipasto soppii mun mielestä tosi hyvin tuohon toiselle seinustalle.

  Telkkari on makkarissa tosi kiva! Välillä väsyneenä on kiva katsoa vielä hetken telkkaria, ennen ku siirtyy unikuviin. Meillä on tällä hetkellä se minitelkkari, mut suunnitteilla vaihtaa tuo meidän olkkarin 46" ja ostaa olkkariin sit isompi 3D telkku. Mä oon Niksun antanu päättää nää tällaset, ku se on niissä niin hyvä. Mut kyl suosittelen telkkua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :)

   Hih, mä oon ollu kannalla et telkkari makkarissa ois pahaksi romantiikalle ;) ja halunnu pitää makkarin sellasena rauhallisena lepopaikkana. Mut nyt ku ei oo telkkua ni Ville on katellu koneelta Uunoja, sehän se vasta romanttista onkin :D :D

   Poista
  2. :D Uunoja XD eikä! Se kyllä vetää romantiikan niin pohjamutiin;)
   Voin kertoa, ettei oo häirinny romantiikkaa ;) Mä voin kertoa tän ihan monen vuoden kokemuksella ;)

   Poista
 2. Oi ihana hauva! Onko tuo kääpiöpinseri vai mikä? Näyttää ihan meidän pinserisekoituspennulta :D Vain erilaiset korvat:)

  VastaaPoista