tiistai 12. kesäkuuta 2012

Silosääret

Lauantaina epiloin sääreni, tiistaina pieni sänki jo tuntui muttei vielä näkynyt, torstaina vielä meni mutta olisi ehkä jo voinut ajella, perjantaina hävetti olla julkisella paikalla hameessa. Joten ei se viikkoa kestä :/ Tosin onhan se enemmän kuin höyläämällä, jolloin uusintakäsittely pitää tehä lähes joka toinen päivä.


Niinpä päätin kokeilla sokerointia kotona. Ostin Easy Sweet -vartalosokerin luontaistuotekaupasta, suurin odotuksin tottakai. Mutta ei hitsi mitä touhua! Ensimmäinen yritys sotkeutui käsiin ja päätyi viemäriin. Päättelin että työstämäni klöntti saattoi olla liian pieni, joten siksi vaikea käsitellä, joten otin vahaa reilusti isomman palan. Tämän kanssa pehmitys sujuikin paremmin ja pääsin jopa säärien kimppuun. Aikamoista sotkua se oli siltikin, vaikka hyvin karvoja irti sainkin. Mutta kun isä soitti ja jouduin jättämään touhun kesken olin saanut sokeroitua toisen säären etupuolelta (pohje siis käsittelemättä) ja aikaa tähän oli mennyt yli tunti! No, osa ajastahan kyllä tuhrautui piloille menneen sokerin kanssa, mutta kuitenkin. Ehkä pienemmiltä alueilta voisin sokeroimalla karvoja poistella, etenkin kun tulos tuntuu kestävän ainakin viikon ihan kelpona, mutta että koko jalat? Ei kestä hermo. Joten kyllä se vaan se epilaattori on mun suosikki hitaudestaan huolimatta.. Ja kaveri kertoi että hänellä sääret pysyi epiloimalla sileinä kaksi viikkoa! Kuinka epistä..

tahmatassu

Hih, näin muuten yksi yö unta että mulla oli ihan mielettömän pitkät säärikarvat. Sellaiset joista pystyi hyvin tukistamaan, ja hameessa yritin niitä piilotella katseilta. Vissiin luo jotain paineita tämä kesä ja silosääret?

2 kommenttia:

  1. Mä pysyttelen edelleen turvallisella höylälinjalla. :D Sokerointia voi kokeilla, kun serkkutyttö valmistuu kosmetologiksi, nii hän voi mulle tehä sen. Veikkaan silti et huudan keuhkot siinäkin pihalle :D Mä en kestä noita repimis/nyppimis juttuja. Kulmat on kyl onneks jo melko tottuneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pistäis kyllä pahitteeks jos joku tulis sokeroimaan munkin kintut :D Mokoma touhu niin kallista tuol liikkeissä, et ei kyl viiti mennä. Täytyy siis vaan sotkea itekseen :D

      Poista