maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kynsilakkoja

Ensimmäisenä tilaamistani Yves Rocherin tuotteista sain testattua läpi kolme minikynsilakkaa.


Pullot ovat todellakin minejä (3ml), samoin sivellin, mutta koko on siinä mielessä mulle oikein passeli etten ole mikään kynsilakkojen suurkuluttaja.

Sävy Pastelliroosa on hyvin neutraali, lähes huomaamaton, eli juuri se mitä halusinkin :) Aavistus hileisyyttä mukana, mutta ei liikkaa jotta olisi överiä arjessa.


Ei se siitä juurikaan erotu, luonnossa kuiten ehkä vähän paremmin kuin näissä kuvissa.. Toisen kerroksen kun laittaisi saisi vähän peittävämmän, mutta minä tykkään enempi näin.

Sävyt Veriappelsiini ja Roosa Sorbetti taasen olivatkin vielä kirkkaampia punaisia kuin odotin, joten ihan liian värikkäitä mulle arkikäyttöön.


Varpaissa tykkään käyttää kirkkaita värejä, joten hukkaostoksia eivät nämäkään olleet. Sormenkynnetkin saatan joskus lakata kirkkaiksi, mutta jo päivän parin jälkeen putsaan pois - olo ei ole yhtään kotoinen niissä. Kerran kun lakkasin kynteni tummiksi äitikin kommentoi että ompas outoa että mulla on kynsilakkaa :D  Äidillä puolestaan on aina kynnet lakattuina.

Lisäksi se, etten ollenkaan jaksa kantaa huolta siitä onko lakka lohkeillut ja kulunut, on paljon siistimpää vaaleilla sävyillä ;)
Kuvissa lakkaa on yksi kerros, mutta siistin lopputuloksen saamiseksi ainakin toinen pitäisi päälle sutaista.


En oikein voi verrata näitä muihin kynsilakkoihin, sillä käytän niitä niin vähän, mutta ihan tyytyväinen näihin olen. Pastelliroosaa itseasiassa tilasinkin jo toisen pullos, sillä muutama tuote jäi mieleen kaivertamaan ;)  Kivasti sattui olemaan 5 euron alennus yli 25 euron ostoksiin koodilla SUMMER5 :). Ostoksille pääsee tästä.

4 kommenttia:

 1. Kivoja värejä :) Vois siis joskus uskaltaa Rocherilta lakkoja ostaa :)

  Mut ihan asiasta kukkaruukkuun, mistä oletta ostaneet tuon teidän ekassa kuvassa näkyvän tapetin? On meinaan hyvännäkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pitkään jahkailtiin (tai minä jahkailin :D ) mikä laitetaan, mut tyytyväinen oon valintaan ollu. Muistaakseni se on ihan k-raudasta.

   Poista
 2. Minä kanssa arkailen räikeitä värejä sormien kynsissä(kaivan viimeistään seuraavana päivänä kynsilakanpoistoaineen esiin), mutta varpaankynnet on pysynyt kesät ja talvet värikkäinä :) -s-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla aina ihailen kirkkaita tai tummia värejä, ja ostan itselle samaa vain todetakseni että ei. Koskahan sitä oppisi :D Onneksi on varpaat :)

   Poista