torstai 13. kesäkuuta 2013

Rauhallisia aamuja

Tähän voisi melkein tottua. Herään aamuisin suht aikaseen, tänäänkin puoli kahdeksan hujakoilla, ruokin koirat ja kömmitään sitten takaisin sänkyyn köllimään. Lueskelen blogeja tai muuten vaan surffailen netissä. Sitten yhdeksän korvilla tai jälkeenkin nousen ylös. Ihania aamuja, mutta eiköhän siihen ole muutosta tulossa ;)

Tosin, eipä nää mun päivät rauhallisen aamun jälkeenkään mitenkään kovin vauhdikkaita ole :D  Pyykki- ja tiskikoneet pyörii ja äsken käytiin pienellä kävelyllä. Ja nyt taas koneella kököttämässä ;) Kovasti kyllä mieli tekisi tehdäkin jotain, mutta yksin en täällä juuri mihinkään pysty, ainakaan siis sellaiseen jota haluaisin. Mööpeleitten siirtelyä, keittiön remonttia..

Eilen keittiöremontti taas vähän eteni kun isä kävi tasoittamassa seiniä, tänään sama homma jatkuu ja sitten jo ehkä pääseekin laittamaan yläkaappeja paikoilleen. Tällä hetkellä keittiössä on yksi korkea kaappi missä on osa astioista, loput on ympäri kämppää.. Eilen tilasin uunin, toimitusaika 2-3 viikkoa. Jösses. Uunonkin toimitusaika alkaa olla lyhyempi.. Laitoin toiseen paikkaan viestiä josko sieltä tulisi aikaisemmin, nyt odotellaan vastausta.. Onhan noita uuneja kaupoissakin mutta ei joko vastaa kriteerejä tai budjettia ;) Liesituulettimenkin toimitus vie sen pari viikkoa, mutta ilman sitä pärjäisin kyllä, mutta tuo uuni. Mun on nytkin monena päivänä tehnyt mieli leipoa! Raparperipiirakkaa, mmmm.. Ja toissapäivänä olis tehny miel pakastepizzaa ;) Onneksi tuo keittotaso vielä on niin on sentäs saanu ruokia tehdyksi. Muuta ei sitten juuri olekaan, tiskikone ja tiskiallas, joka tosin sekin vissiin tänään on lähdössä.Mutta, nyt pitäisi ehkä tarttua yhteen hommaan, joka on pyörinyt mielessä jo monena päivänä. Nimittäin sairaalakassin pakkaus! Mitähän sinnekin sitten mukaan ottaisi...

4 kommenttia:

 1. Voih, olen sulle kade. Mullekin kelpais tuollaiset kiireettömät aamuta paremmin kuin hyvin. Mä tykkään herätä ajoissa, sillä aikainen lintu madon nappaa ja koko päivä on aikaa puuhailla vaikka mitä. Odottelenkin kesälomaa ihan hurjasti. Ajattelin sitten olla reipas ja rynnätä joka aamu lenkille, tai ainakin yritän ;) Sitten olisikin päivä aikaa kaikelle muulle, eikä tarttis miettiä sitä lenkkeilyä :)

  Oi että, kun tuota lopputulosta odottelen mielenkiinnolla :) Tulin muuten asiasta kukkaruukkuun mieleen, oletko koskaan täällä vilauttanut teidän kodin pohjapiirrustusta? Olis kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Kyllä se pohja on täällä joskus muinoin vilahtanut, tässä näin http://perhosiamasussa.blogspot.fi/2011/11/kiusaus-oli-liian-suuri.html

   Poista
  2. Nonni, kyllä mä oon sit lahopää :D Kyllä mä nyt muistin tuon kun taas näin :D Pahoittelen varhaisdemeni tuomaa lisätyötä sinulle ♥

   Mistä noista huoneista teitte Uunon huoneen? Tuo peräkammari näyttää olevan teidän makuuhuone, ainakin siis tuota silloin tekemääsi pohjaa katsottuna :)

   Poista
  3. Heh, sitä on välillä havaittu täälläkin päässä :D

   Uunon huono tulee tuohon keskelle, ja me tosiaan punkataan tuolla peräkammarissa :)

   Poista