perjantai 14. kesäkuuta 2013

Uusi kesäpyjama

Metsästin viime viikolla pitkää hametta ympäri kaupunkia. Maksimekkoja kyllä löytyi joka sorttia mutta ei hametta. Hmph. Nettiputiikkejakin kolusin, mutta heikoin tuloksin. 


Hame jäi tuolta reissulta siis ostamatta, mutta ei mun tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla. Hennesistä löytyi kiva mekko, joka tosin ei nyt enää taida mennä kuin muutaman päivän, mutta heinäkuussa sitten toivottavasti :) Tosin nyt kun noita kuvia katselin niin sehän näyttää ihan yöpuvulta :D Hieman ehkä häiritsevää, mutta sellaisiahan niitä nyt on ainakin housujakin, joten ehkä tämä mekkokin menee ;)


Sittemmin on se maksihamekin löytynyt, mistäpä muualta kuin Hennesiltä, mutta vielä mietiskelen että tuleekohan sitä sittenkään käytettyä. Ei tunnu yhtään omalta.. Täytyy vielä sovitella ja tuumailla, kyllähän se ainakin kotioloissa sitten menisi jossei kylille rohkene ;) Kollareita kummempia housuja kun ei kauheesti tee mieli nyt pitää, niin olisi tuo pitkä hame sitten niitä korvaamassa..

4 kommenttia:

 1. Nättihän tuo mekko on :) Kyllä se sulla käyttöön pääsee.
  Tiäkkö, mulla on kanssa yksi maxihame kotona, sellainen oikein liehuva ja lepattava. Ostin kirppikseltä ja piti joskus blogiinkin siitä postailla, kunnes katsoin peilistä itseäni se päällä ja voi juma! Eri pullukka muumimamma katsoi takaisin ja niin se hame on sitten jäänyt käyttämättä, vaikka muuten tykkäisin siitä ihan hirmuisesti. En tiedä, eikö se sit vaan sovi tälle hylkeelle vai missä vika... Voih, sulle sopis varmasti silleen se hame ainakin, että nostat ihan tuonne masun yläkohtaan, kiree paita ja joku vyö siihen, Ei kireelle tietenkään :) Uskon, että sopisi sulle niin hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kokeilin hametta noin kun ehdotit ja näytin ihan vuorelta, hame on semmosta lörppöä trikoota niin nätisti laskeutuu siitä sitten suoraan maahan :D Mutta kyllä se eilen jo käyttöön pääsi, ihanan mukava päällä :) Tänään varmaan taas :D

   Kokeileppa vaan uusiksi hametta, tie vaikka nyt olisi mieli muuttunut :)

   Poista
 2. Maxit on siitä hassuja että ensin se tuntuu vähän vieraalta ajatukselta ja sitten sitä voiskin pitää jatkuvasti kun on niin supermukava. Päälle siis vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen jo päälle sitten päätyikin ja oli kyllä mukava päällä :) Täytyy nyt vaan totutella ni tiedä vaikka joutuisi toisenkin metsästämään jos oikein tykästyy :)

   Poista