maanantai 10. kesäkuuta 2013

Uusi blenderi ostoslistalla

Niin siinä TAAS kävi että blenderi otti ja hajosi -ei ollutkaan vasta kuin kolmas kerta. Kahden vuoden takuuaikana olen siis kahdesti sen käynyt uuteen vaihtamassa ja jotenkin kuvittelin että aina uuden saadessani myös takuuaika on alkanut alusta. Mutta eihän se kuulemma niin mene ei. Joten uusi blenderi on hankittava, että saa aamupalasmoothien pyöräytettyä. Mutta mikähän se sitten olisi. Samaa en ainakaan osta, ja tekisi mieli vaihtaa merkkiäkin, vaikka nopea silmäily kodinkoneosastolla toi ilmi sen että OBH:n tuotteet ne vaan eniten silmää miellyttivät..

Netistä tutkiskelin vaihtoehtoja tarkemmin ja seuraavanlaiset nyt olen sieltä bongannut.


Vaatimuksia ei ole paljoa. Vai onkohan? :D Vanhalla oli kokoa 0,8 litraa, uusi voisi mieluusti olla vähintään litran. Vanhassa oli tehoja 500 wattia, mikä ainakin omiin tarpeisiini tuntui ihan riittävältä. Yksi tärkeä on tietysti se ulkonäkö.. Eikä tietenkää saa maksaa liikoja ;) Suuren suuri plussa tulee myös siitä että kannun ja irto-osat voi pestä koneessa, vaikka eihän se mikään iso homma ole käsin yhtä kannua pestä niin välillä olisi kiva se koneessa pyöräyttää. Vanhaa ei koneeseen voinut laittaa ja muutenkin terä oli jotenkin hankala irroittaa..

Osaatteko mitään suositella? 

Tuo Wilfa mua tällä hetkellä ehkä eniten vetää puoleensa ja Gigantin sivuilla sen kerrotaan olevan jonkin sortin testivoittaja. Ainut mitä siinä epäröin on tuo koko (1,8 l), onkohan jo liian iso?  Myös tehoja siinä olisi yli tuplasti vanhaan verrattuna. Täytyy käydä liikkeessä katsomassa millainen rohmu se on..

6 kommenttia:

 1. Minä oon haaveillut jo pitkään blenderistä mutta en ole sitä vielä hankkinut koska en ole ehtinyt perehtyä ominaisuuksiin. Kerro sit mihin päädyit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, mun eniten käytetty keittiökone :) Uuden hankinta vaan osoittautuikin oletettua hankalammaksi kun kauppojen hyllyissä ihan olematon valikoima..

   Poista
 2. Meillä on Clas Ohlssonin blenderi ja se on ollut tosi hyvä. Hintaa muistaakseni 29,90€ ja kahden vuoden takuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kaupassa kurkkaamassa ja on kyllä hyvännäköinen vekotin :)

   Poista
 3. On meillä kyllä tuuria. Onneksi mulla oli vielä takuuta jäljellä monitoimikoneessa ja Niksu sen tänään veikin mukanaan, joten toivotaan, ettei tarttis alkaa ainakaan vielä metsästää uutta. Tuollanen tavan blenderi olis kyllä kätsy, ettei tarttis aina koko monitoimikonetta aina kaapista kaivella.

  Millaisia smuutteja sä teet? Mulla on ideat aivat hukassa ja aina tulee tehtyä vaan mansikkabanaania. Parhaat reseptit siis jakoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, normisti mun kulhosta löytyy yllätys yllätys banaania, mansikkaa ja mustikkaa :D Sit lisään mitä sattuu löytymään, viinirypäleet, appelsiini, kuivatut luumut ja mustaherukat ainakin ihan toimivia. Vähän aikaa sitten oli avattu persikkapurkki kaapissa ja heitin ne banaanin kaveriksi, ihan makoisaa tuli siitäkin, ja kerrankin jotain missä ei ollut ollenkaan mustikkaa/mansikkaa.

   Poista