tiistai 18. kesäkuuta 2013

Taas sekoittaa

Uuden blenderin osto ei ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin. Ensinnäkin sitä Wilfaa ei meinannut löytyä kaupoilta, ja kun löytyi niin se oli ihan valtava. Muutenkin kauppojen tarjonta oli tosi huonoa, joten netistä tilauksen sitten viimenään tein. Ja ihan sokkona nyt kyllä meni, sillä missään kaupassa en tätä lopullista valintaani nähnyt. Eikä missään sivuilla kerrottu tämän korkeutta, joten sormet ja varpaat ristissä pakettia odottelin toivoen että olisi edes pari senttiä Wilfaa matalampi, vaikka kannu saman kokoinen onkin. 


Päädyin siis Philipsin valkoiseen sekoittimeen. Eikö ookkin aika söppänä? ;)
Tilauksen jälkeen ei onneksi tarvinnut odotella kuin pari päivää ja tänään sain hakea koneen kotiin. Mutta voih, onhan se valtava :D Mutta en taida jaksaa alkaa palauttelemaan ja etsimään uutta, vaan taidan jo ihan kohta pyöräyttää koesmoothiet :) Olen parit smoothiet tässä odotellessa tehnyt sauvasekoittimella ja todennut että siitä ei tule kuin sotkua ;)

Keittiörintamalla on muutenkin tapahtunut edistystä, yläkaapit saatiin perjantaina seinälle, ja on tietysti jo täyteen lastattu (siinä tohinassa tuli yksi muumimukikin rikottua :( ). Ihanaa kun sai täältä muualta astioita ja kuiva-aineita pois lojumasta. Alakaappeja pitää vielä vähän fiksailla. Ja tänään tuli viesti että uuni tulee huomenna iltasella kotiovelle! Jesjes. Kävin myös tilaamassa työtasot, nekin saa huomenna hakea kotiin. Paikoilleen ne ei kylläkään vielä tule, vaan hommat jatkunee taas ensi viikolla. 

Mutta ehkä tämä pikku projekti saadaan ihan hyvälle mallille ennen Uunon tuloa. Kieltämättä elo ja olo ilman että keittiöön tulee vettä on ollut vähän ankeaa, ylihuomenna tulee viikko siitä kun vanha allas otettiin pois. Ja sitä uunia kaipailen myös, viikonloppuna sain onneksi tyydytettyä leipomishaluja kun kävin veljen luona paistamassa raparperipiirakan ;)

Oisko tässä jo tarpeeksi sekavasti kaikkea löpinää? Taidan silti samaan syssyyn vielä vähän vauvakuulumisia kertoa. Neuvola oli eilen ja ei kyllä enää mennä alakäyrällä, vaan pompsahti lähes sinne keskiviivalle! Hirmuinen kasvupyrähdys siis ollut parissa viikossa (tai sitten mittauksessa ollut heittoa), vähän kyllä jänskättää että minkälaiseksi se vielä ehtii kasvaa tässä parissa (tai maks. neljässä) viikossa :D  

Neljää viikkoa en kyllä jaksaisi enää odottaa. Vihdoin ja viimein kaikki vauvan vaatteet ja tekstiilit on nyt pesty ja odottavat lipastossa käyttäjäänsä, ja kaikki muukin alkaa olla siltä osin valmista, joten mun puolesta pikkuinen voisi vaikka jo tulla :)  Ainakin heti Juhannuksen jälkeen ;) Mun tekis nimittäin hirveesti mieli mökille Juhannuksen viettoon, mutta saa nähdä tuleeko mentyä..

Semmosia. Nyt ihmettelemään tuota valkoista jättiläistä tuolla keittiössä :)

4 kommenttia:

 1. Toi on kiva ! Mä ostinvahingossa liian pienen:( eikä se murskaa kun ne alla olevat pöperöt. ÄRSYTTÄVÄÄ.:D enkähaluais ostaa uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, liian pieni on kyllä mälsä, mullakin meinas edellisen kanssa tulla välillä kannesta läpi kun piti niin täyteen ahdata :D Joten kai se on parempi tuollainen jätti :D

   Poista
 2. Meidän "pieni mies" syntyi 5 päivää ennen laskettua aikaa ja painoi 3830g... En halua edes ajatella miten iso ois ollut jos olis menny pari viikkoa yli :D

  VastaaPoista