sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Höpinää löpinää

Aatu on paraikaa päivän kolmansilla päikkäreillä! Ei oo normaalia ei, ja syy näin menestyksekkääseen päiväunisaldoon onkin vähän mälsä, nimittäin flunssa. Itsehän olen saanut nauttia tukkoisesta olosta ja kamalasta yskästä jo viikon, ja ehdinkin jo iloita että pikkuinen on selvinnyt ilman, kun sitten tänää on nenä tuhissut ja yskinyt hänkin :( Ei onneksi kuumetta (vielä), mutta ilmeisen väsynyt kyllä.

Koti on taas hyrskyn myrskyn, ei oo kauheesti jaksanut panostaa. Eilen sentäs sain kaivettua talvikengät esille :D Onneksi talvi on antanut odottaa itseään ;) Vaikka johan tuo piemys alkaisi riittämään, saati tuo tänpäiväinen myrsky! Sähkötkin meni hetkeksi poikki ja ikkunat helisee niin että tuntuu tulevan sisälle. Kumman kivuttomasti on syksy mennyt, varmaan eka kerta kun en oo sen kummemmin masistellut kesän loppumista (vaikka oishan se kiva jos kesä vaan jatkuisi ja jatkuisi..) ja talven tuloa, tästä kunnia menee täysin tuolle pienelle päivänpaisteelle ♥  Aatun kehityksen seuraamisen lisäksi loppuvuodeksi on muutakin kivaa jo tiedossa, muutamat kaveripikkujoulut tässä lähiviikkoina ja työporukan kanssa ollaan menossa syömään, ja alkuvuodesta pääsee ihailemaan vastasyntyneitä ♥ Mahtaa Aatu on silloin jo niiiin iso. Lisäksi ollaan nyt viikottain nähty muutaman mammalomalla olevan kaverin kanssa kera lapsien, kivaa vaihtelua arkeen. Vielä kun päästäis sinne uimaan, ja pitäs tutkailla missä täällä pääsisi muskariin. Ja jospa joskus niihin mammajumppiinkin heräis ajoissa..

Päikkäreiltä herätty ja ruokittu ja maisteltu marjasoseita ja ruokittu ja kateltu vähän leffaa ja syöty itsekin ja ruokittu ja laitettu nukkumaan.. Poju siis heräsi joten jäi mulla sepustukset kesken, nyt omakin pääkoppa ihan unta vailla joten jätetään tää tähän. Eihän mulla kyllä mitään asiaa ollut alunperinkään :D

Kivaa viikkoa ihanat ♥


2 kommenttia:

  1. Voi että, toivottavasti Aatulla menee lentsu nopeesti ohi. Tää on meinaan ihan syvältä ollut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan. Ainakaan tänään ei oo pahemmaksi mennyt, jospa selviäisi näin vähällä :)

      Poista