maanantai 4. marraskuuta 2013

Mulle kans pallovalot

Ei taida montaa sisustusblogia löytyä jossa ei nämä ihanat pallovalot jossain värissä vilahda. Ja niinhän siinä kävi että viime vuonna vielä tyydyin ihailemaan, mutta nyt minäkin haluan!

kuva seitashop.fi
Mutta en vain haluaisi pulittaa niistä viittäkymppiä, jotta mietinkin osaisko kukaan kertoa onko näistä mitään halpisversiota?

La Case de cousin Paulin kotisivuilta saisi tilattua itse kokoamansa valot, mutta tuo ulkomailta tilaaminen aina vähän arveluttaa, etenkin tällä kielipäällä..


4 kommenttia:

 1. Kodin1 myy ainakin Airamin Mona-valoja, jotka on mun mielestä samantyyliset. En tiedä tykkäätkö, mutta käy kurkkaamassa http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/valosarjat/led-valosarja-mona-5697982--malli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, kävin kurkkaamassa ni oikein ois kyllä kelpo sarja :) Saattaapi olla että pitää käydä hakemassa, vaikka vähän värikkäämpi versiokin olis mielessä :)

   Poista
 2. On olemassa halpisversioita!!! :)
  Näin kuule ihan meijän Robbarissa, voitko kuvitella :D Olihan ne vähän...ei niin laadukkaan näköiset, mutta ajaa asiansa varmasti hyvin. Mun on kans saatava! Mä olen kans tyytynyt ihastelemaan noita aiemmin, mutta nyt himo on yltynyt sellaisiin sfääreihin, että PAKKO SAADA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes jes, täytyykin piipahtaa robbarissa joku päivä :) Mikäli se on sama kuin Än:n vinkkaama Mona-valosarja ni varpilla ostan. Tosin haaveissa vielä eräs värikkäämpikin sarja.. :)

   Poista