maanantai 25. marraskuuta 2013

Ihana yllätys

Pari päivää poissa ollut flunssa teki viikonloppuna paluun, ensin kauhea kurkkukipu ja nyt sitten nokka vuotaa tauotta :/ Onneksi vielä lauantaina olo oli kuitenkin lähes normaali, ja pääsin vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin. Itse keskityin syömispuoleen ja aloinkin pian syömisten jälkeen vilkuilemaan kelloa -jokohan lähtisi :D Mutta oli niin hauskaa, en muista milloin olisin nauranut yhtä paljon, joten maltoin olla jopa yhteen ennenkuin hurautin kotiin toteamaan Aatun nukkuvan sikeästi omassa vuoteessaan. Ja nukkui yhtä soittoa aina puoli seitsemään asti!
Tän vuoden pikkujoulut on muutenkin lähinnä syömäkinkereitä; ensi viikolla tavataan ystävien kesken ja tiedossa on herkkua jos jonkinlaista ja työkavereiden kanssa ollaan menossa syömään pikkujoulujen merkeissä. No sehän sopii mulle paremmin kuin hyvin ;)

Paluun tehnyt flunssa ei kuitenkaan ole otsikossa mainittu yllätys, vaan sen on järjestänyt Ville; varannut meille viikonlopun kylpylästä, lähdetään sinne kera toisen kaksikon. Ainut vaan että sen lisäksi että olen asiasta huisin innoissani, olen samalla myös kauhuissani. Reissuun olisi tarkoitus lähteä ilman Aatua. Multa meinasi tulla itku (ihan oikeesti) kun Ville yllätyksensä paljasti ja tajusin että Aatu jää kotiin. Onneksi Ville kertoi asiasta jo nyt, eikä kuten oli meinannut vasta kun lähtö on edessä. Nyt ehdin muutaman viikon asiaan henkisesti valmistautua.. 

Olin itseasiassa suunnitellut meneväni samaisena viikonloppuna Aatun kanssa ystävän luo Helsinkiin, mutta tämä laittoikin viestiä että heille oli tullut muita suunnitelmia. Huijasi mokoma ;) 

Ja hitsi vie, pitääkö tässä nyt vielä jalatkin ajella? Vastahan mä elokuussa ne sheivasin.. ;)

6 kommenttia:

 1. Olen monesti miettinyt, että tippuukohan minun "hyvä äiti-pisteet", kun Leevi on ollut jo varmaan 5 kertaa mummolassa yökylässä... Ensimmäisen kerran jo kuukauden ikäisenä ja yhden kerran jopa viikonlopun yli (=2 yötä), kun me oltiin Kotkassa kisoissa. Ja muutaman kerran meidän äiti on halunnut Leevin yöksi ihan ilman mitään syytäkään. Ja oikeastaan tuo Kotkan reissu oli ainut kerta, kun minulta meinasi itku päästä siinä vaiheessa kun Leevi sinne mummolaan jäi, mutta itse reissun aikana en kyllä huolehtinut siitä, kuinka menee. Kertaakaan en soittanut ja kysynyt, äiti laittoi joka päivä Whatsappissa kuvan ja terveiset ;) Osaan olla kyllä rennosti silloin kun Leevi on mummolassa, kun tiedän että äiti sen kanssa taatusti pärjää :)
  Yksi tuttavani minulle sanoikin, että tosi hyvä, että Leevi on ollut jo nyt yökylässä, ettei käy niinkuin hänellä, että tyttö ei ollut 2v mennessä kertaakaan muualla yötä hoidossa ja sitten se vasta vaikeaa olikin, molemmille.
  Aatu pärjää varmasti hyvin hoidossa ja sinun kannattaa ehdottomasti nauttia reissusta, sitten jaksaa taas ihan uudella innolla arjessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en mäkään epäile etteikö aatu pärjäisi, todennäköisesti sillä menee paremmin kuin mulla ;D Mulla tavoitteena osittain imettää ainakin puolivuotiaaksi (nyt kun se säännöllisen korvikeannoksen aloittelun jälkeen on taas ollut ihan kivaa puuhaa), ja olin ajatellut etten sitä ennen yökylään laittaisi, mutta täytyy nyt sitten ottaa pumppu mukaan reissuun :D Itse en ainakaan pidä mitenkään huonona vaikka vauva yökylässä olisikin, etenkin kun hoitaja tuttu, mutta en silti oo raaskinu aikasemmin laittaa. Eikä oikeestaan oo ollu tarviskaan. Ja itseasiassa nytkin meidän porukat varmaan on tässä meillä yötä silloin, niillä kun rempat vielä kesken ja muutenkin helpompi... :D Ja nyt kun ehdin ajatukseen totutella niin varmasti pystyn lomailusta nauttimaankin :)

   Poista
  2. Hyvää se tekee olla välillä vähän erossakin ja mun mielestä se on ennemminkin tervettä kuin sellaista että siitä pitäisi kenenkään huono äiti -fiiliksiä potea. Hyvä äiti on sellainen joka osaa myös itsestäänkin (ja parisuhteesta) huolehtia ja ottaa välillä omaa aikaa. :) Sen jälkeen se vauva-arkikin tuntuu taas entistäkin ihanammalta.

   Ja mun mielestä on tosi hyvä, että lapsi oppii pienestä pitäen olemaan yötä hoidossa.

   Pumppu vaan mukaan, niin en usko että imetyksen jatkumisen kanssa tulee mitään ongelmia.

   Ihana yllätys! Nauttikaa! <3

   Poista
  3. Ihan totta ja jokainenhan sitä tietenkin tekee omat päätöksensä :) Meillä kun tuo imettäminen ei oikein sujunut kunnolla kuin ensimmäisen viikon, niin ei ole ollut sekään "esteenä" hoitoon viemiselle. Ja äiti aina niin innoissaan Leevin yökyläilyistä on, että en koe sen olevan huono asia. Todennäköisesti, kun me ollaan niin menevää sakkia, niin Leevi tuleekin olemaan vielä useita kertoja mummolassa hoidossa ja yökyläilemässä. Monesti ollaankin mietitty, että jos asuttaisiinkin ihan jossain toisella puolella Suomea ilman tällaista tukiverkkoa, niin mitenkähän sitä oikein pärjäisi...

   Poista
 2. Voi miten ihanan yllärin Ville on sulle järkännyt. ♥ Nyt kyllä karvakoipi äiti vaan nauttii sit olostaan ;) Hih, repesin kyllä kun luin, että elokuussa viimeks :D Mut varmasti jättäisin itekin ajelematta, mutta salille ei kehtaa mennä hirveen pöheikön kanssa :D

  Ja Aatu varmasti pärjää oikein hyvin hoidossa :) Mä kyllä ymmärrän sun fiilikset silti, vaikken äiti olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tajusin tosin et meillähän oli ristiäiset syyskuun puolella et kyl sinne ainakin tuli viel sheivattua ;D
   On kyllä ihana lähteä :)

   Poista