tiistai 5. marraskuuta 2013

Kaljuuntuva, aamu-uninen äiti

Mä kaljuunnun. Tai siltä se ainakin tuntuu kun normaalistikin ohueasta hapsukasasta lähtee hiuksia koko ajan ja PALJON. Jos nypin kaikki irtohiukset vaatteista ja kerran vähän pöyhäsen hiuksia niin jo on taas vaatteet täynnä nypittävää. ARGH. Toivon todella että johtuu vaan imetyksestä ja jahka se loppuu niin hiukset ovat entistä ehommat ;)  Siihen asti, kärsikäämme.

Kävimme tänään vauvauinti-infossa, ja polskuttelemaan pääsemme heti kun ryhmässä on tilaa, toivottavasti mahdollisimman pian. Mutta mikähän siinä on että nämä kaikki vauva-/kotiäitijutut on aina hirveän aikaisin? Uinnit on klo 9 tai 9:30 riippuen kumpaan ryhmään pääsemme, MLL:n vauva-vanhempi ryhmä kymmeneltä ja mammajumpat 9:30 ja toisessa paikassa 10:15. Hyvä että meillä ollaan aina edes herätty noihin aikoihin, saati että oltais molemmat valmiina kylille lähtöön :S Tosin nyt kellojen siirron jälkeen on meilläkin alettu heräilemään vähän aikaisemmin, että ehkä me vielä joku kerta jumpallekin ehditään..

Tänään otettiin varaslähtö soseisiin ja maisteltiin vähän porkkanaa. 
Nam nam.
Vai eikö sittenkään..


Vink vink! Ihana Janet arpoo ihan mahtavia juttuja blogissaan!

8 kommenttia:

 1. Voi ei mikä ilme Aatulla :D Taisi olle mielenkiitoisen makuista sosetta :D
  Mäkin ole monesti ihmetellyt, että miksi mamma-vauva tapahtumat on aina niin aikasin. Okei, olen näin vanhemmiten oppinut aamuvirkuksi, mutta kyllä mäkin unta kevyesti vetelen ysiin asti.
  Hurjaa tuo "kaljuuntuminen" :( Toivottavasti loppuu pian ja tukka palaa entistä paksumpana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun meiltä ajelee noihin juttuihin sen puolisen tuntia :/
   Toivon tosiaan että loppuu jossain vaiheessa, loppuu muuten tukka kesken :D

   Poista
 2. Mulla on kans alkanut lähtee hiuksia.. :( ja niitä on jokapuolella!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä joo löytyy ihan joka paikasta! Ja Aatun nyrkistä aina useampikin kappale :D

   Poista
 3. Se kaljuuntuminen kyllä loppuu, onneks, kuukauden-parin päästä! Suihkun viemäri oli aina ihan tukossa minun jäljiltä ;)
  Ja ihan sama meilläkin noiden kaikkien menojen kanssa! Meillä noustaan 8.30-9.00 ja n.tunnin päästä Leevi menee jo ekoille unille. Perhekerho alkaa 9.30, MLL:n perhekahvila 10 (kestää 12, joten sinne on edes tsäänssit päästä kahvit hörppäämään) ja lauantaina meillä alkaa vauvauinti 9.30 ja täältä meiltä on vielä reilu puolen tunnin ajomatka sinne, kun meidän kylällä ei tuota vauvauintia ole.. joten matkaan pitää lähteä jo kasin jälkeen ja sitä enne herätä ja molempien syödä yms. Huhhuh :D
  Muskari meillä onneksi on 15.30, joten se ei tuota ongelmia ;)
  Herääkö muka kaikkien muiden lapset jo seiskalta?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kans joka paikkaan matkaa se puolisen tuntia, talvella pitää varmaa varata viel enempi aikaa :/
   Toivotaan että loppuu jossain välissä, ennenkö loppuu tukka kesken.

   Poista
 4. Oih, vauvauinti!

  Mulla oli esikoisen kanssa sama ongelma. Me ei ehditty harrastuksiin, koska nukuttiin aamulla.

  Nyt tosikon kanssa ongelma on ollut päivastainen. Ollaan alusta asti herätty klo 5-6 ja harrastukst on liian myöhään koska siihen aikaan on jo nälkä/väsy... :D

  Yksi ihotautilääkäri sanoi mulle että hiustenlähtö ei itseasiassa johdu imetyksestä vaan viiveellä raskaudesta ja synnytyksestä, jotka ovat niin iso rasitus kropalle, että oireilee sitten viiveellä niin. No niin tai näin. Mulla ekan raskauden jälkeen oheni tukka puolella. Mutta kyllä se siutä taas vahvistui. Nyt tällä kertaa ei lähtenyt tukkaa edes sen verran mitä tavallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niipä, ei noi ajat varmaan oo koskaan kaikille sopivia ;D
   Se selittäneekin paljon, sillä pusaamisella mikään ihme vaikka tippuis koko hiukset päästä :D :D

   Poista