perjantai 1. marraskuuta 2013

Kerhoilua

Kirjakerho, Liberokerho, Napero-kerho, Ainukerho.. Aika moneen uuteen kerhoon olen saanut vauvan myötä liittyä. Parhaita tietysti ne, joista saa ilmaista kivaa laittamalla esimerkiksi koodeja ostetuista tuotteista ;).  

Uusin näistä on tuo Ainukerho, siitä kuulin vasta ihan äsken. Aluksi harmittikin vähän kun laskin kuinka paljon pisteitä oli mennyt hukkaan, mutta sitten huomasin että taitaa olla ihan vasta nyt syksyllä alkanut koko touhu, joten nou hätä ;D. Täältä on liittymislahjaksi kotiin tulossa lusikkapaketti Aatulle, joten jo senkin takia kannatti liittyä :D Meillä kyllä Ainun tuotteita paljon käytetään joten eiköhän se pistesaldo siitä pikkuhiljaa kasva, valikoimassa näytti olevan ihan hyviä lahjoja joihin ne sitten voi tuhlata :)

Vau-kirjakerhosta tulee haluamallaan tahdilla pieni vauvan ikätasoon sopiva kirjapaketti, meille ainakin nyt alkuun kerran kuussa. Meille on tullut vasta tervetuliais-paketti, sillä seuraavan paketin peruin etukäteen. Kätevää, kun sivuilta näkee mitä seuraavaksi on tulossa ja halutessaan voi perua koko paketin, tai osan siitä. Tykkään tuosta ominaisuudesta, sillä mitä sitä nyt sellaisia kotiin ottamaan joista tietää ettei tykkää. Näiden kirjoissa seikkailee pikkuinen Eetu, vähänkö tekisi mieli ottaa tussi käteen ja vähän korjailla tekstiä ;)

Liberokerhostakin on tullut jo pari pakettia. Käytin kertyneet pisteet pieneen ihonhoitopaketiin sekä erikoiskeräilyssä olleisiin käsinukkeihin, näistä Aatu tykkää kovasti! Kuin myös koiratkin tykkäis.. Vaippojahan kuluu ihan kiitettävästi eikä ne mitään ihan halpoja ole, joten on kiva että saa vähän takaisinkin päin melko pienellä vaivalla :)


Naperokerho on K-kauppojen kerho, sieltäkin tuli tervetuliaislahjaksi vauvalusikka, ja aina välillä tulee sähköpostiin naperopostia; tarjouksia ja puuhavinkkejä.  

Muita kerhoiluun hurahtaneita? :D 
Myös vinkkejä kivoista kerhoista otetaan vastaan ;)

8 kommenttia:

 1. täällä :) just tuli ainulta lusikat :) bonalla on kans kerho!

  VastaaPoista
 2. Vau-kerhossa ja naperokerhossa ollaan :) muistakin kerhoista on tarjouksia tullu, mutta en oo liittyny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minä kyllä oon heti tutustumassa kaikkiin mahdollisiin ja jos vähääkään houkuttelevalta kuulostaa ni liityn :D

   Poista
  2. Hei, kävin kans perehtymässä nyt tohon Ainu-kerhoon ja voi kökkö miten paljon ois jo pisteitä, kun ois kaikki ostoksensa tuonne naputellu :D

   Poista
 3. Joo liberokerhoon, naperoon ja vau-kirjaan=) Tämä siis silloin kun nuo mukelot ol vauva ikäisiä. Ihana tuo Ainu-kerho, voi kun ois ollu jo aikaisemmin, varsin olisin liittyny;) heti tänne kuvaa mitä sieltä Ainulta tuli.
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ainu kerho on kyllä varsin sopiva, harmi tosiaan et multakin meni paaaljon pisteitä hukkaan kun vasta perustettu :D

   Poista