perjantai 24. lokakuuta 2014

Blondi ja Componibilit

Eteiseen mahtuu vain hyvin kaponen laatikosto, ja kun sellaista mieluista ei tullut vastaan, muistin vessassa olevan Componibilin ja keksin että sehän olisi sopiva hitusen vaan korkeampana. Eli kaksilokeroisen kanssa juuri sopiva!

Olin jostain lukenut että Kartellin Componibilejä voi turvallisesti asettaa myös päällekkäin. Niimpä kuvittelin sen tarkoittavan sitä että osat loksahtavat yhteen kuin legopalikat konsanaan, kun ottaa alhaalta mustan "tiivisteen" pois. Pikkulaatikko tilaukseen ja malttamattomana odottamaan pakettia, joka saapuikin ihan yllättävän nopeasti. Tein tilauksen Room21.fi:stä, ja aina uudesta paikasta tilatessa vähän jänskättää meneekö kuin hankalaksi, mutta ei voi ainakaan tämän ekan kokeilun perusteella muuta kuin suositella. Lisäbonusta puljulle siitä että löytyy myös Ostohyvityksen listoilta ;)

Mutta eihän se nyt ihan niin mennytkään. Ne mitään loksahdellut.


Kyllähän nuo päällekkäin pysyy ellei nyt ihan rempomaan ala, mutta siihen jää tuo musta raita väliin. Ilman raitaa on huomattavasti heppoisamman tuntuinen. Oonkohan nyt ymmärtänyt jotain väärin, kun luulin että näitä voi pinota oman mielen mukaan.. Tiedän että olemassa on myös osista koottava Componibili, mutta se on liian iso. Jos jollain on jokin kikkakolmonen tähän jota en vaan oo tajunnu ni saa kertoa :D Vai laittaisko vaan sinitarraa pohjaan varoiksi ;)

Kuvassa laatikostot vielä vessassa, kun eteinen aina vaan vähän vaiheessa. Vessaan olisi nyt sitten tarkoitus jossain vaiheessa ostaa uusi kolmelokeroinen, sillä tuo vaan on niin näppärä sielläkin. Ja Aatun ehdotonta lempipuuhaa potalla istuessa tutkailla kolosista löytyviä kosmetiikkapurnukoita, ja tunkea pienimpiä takaisin noista rei'istä :D

1 kommentti: