lauantai 4. lokakuuta 2014

Baka baka kaka

..vem ska bakan smaka?

Juuri muuta en sitten koulun ruotsintunneilta muistakaan :D

Mutta ai vitsi kun saa taas kuolaten katsoa telkkua kun ihana Koko Suomi leipoo alkanut. Ja reseptikansio natisee liitoksistaan.


Itsekin leivoin torstaina, palasin perjantaina töihin ja ajattelin että jotain pientä hyvää olisi kiva viedä. Tosin meinasi käydä niin että hyvät on omassa masussa ennenkuin edes töihin ehdin mutta sain hillittyä itseni ja maistoin ihan vaan muutaman ;) Tein nimittäin näitä ihan superhyviä keksejä, joita olen paristi tehnyt ennenkin. Ja tulee muuten ihan superhyviä myös gluteenittomina kun vaihtaa jauhot gluteenittomiin, testattu on. 


Näitä leipoessa tuli mieleen että mun on pitänyt teille vinkata hyvä vinkki, jos siellä nääs sattuu olemaan yhtä tietämättömiä jauhopeukaloita kuin minä. Itse törmäsin vinkkiin jossain blogissa ja laitetaan hyvä kiertoon nyt kun se on toimivaksi todettu. Nimittäin fariinisokeri. Vaikka kuinka olen sen pakannut säilöön niin aina on seuraavalla kerralla yksi kivikova köntti. Mutta tiiviissä lasipurkissa säilyy kuin uutena! Jes. Enää ei joka kerta tarvi ostaa uutta pussia :D

1 kommentti:

  1. VItsit, pitäisikin leipoa pitkästä aikaa. Jotenkin tän treenailun myötä leipomiset ovat jääneet. Muutenhan mä ahmisin kaikki :D

    VastaaPoista