keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Uutta olohuoneessa

Aatu nukkuu vielä mutta itse heräsin jo puoli seitsemän Villen lähdettyä töihin. Ei ehkä mikään ihme kun nukahdin illalla noin yhdeksältä, kiitos aamuvuoron :D Nyt onkin melkein kaksi viikkoa vapaapäiviä, ihan mukavaa tämä puolikas työaika ;) Ja eilen laitoin töihin ilmoituksen äitiyslomasta ja vanhempainvapaasta, apua kun on jo lähellä ♥

Mutta siispä heti herättyä koneen kimppuun josko vaikka saisi yhden postauksen valmiiksi asti, keskeneräisiä kyllä löytyy vino pino.


Muutama uusi juttu olohuoneesta. Kello viimeviikkoinen heräteostos HongKongista, se on kyllä kans semmonen ihmekauppa että.. Tää olikin sitten se mun ekan tilin tuhlaus, muu meni aikalailla suht järkeviin hankintoihin ja kuluihin. 

Kellossa on tarra AmandaB, mutta en tiedä voiko olla "aito" kun kesällä samanlaista AmandaB:n kelloa haaveilin eräässä sisustusliikkeessä ja hintaa oli aika paljon enemmän.. Niin tai näin, eipä noilla merkeillä ole mulle väliä jos muuten tuotteesta tykkään :)


Ja toinen josta tykkään ihan hurjasti, uusi valaisin. Vanha olikin aikanaan ostettu vähän niinkuin hätäratkaisuna kun ei mitään sopivaa löytynyt, ja hyvinhän sillä pärjäsi monta vuotta. Tämä uusi ostettu joskus aikojen alussa, tai no ehkä keväällä?, mutta odottanut paikoilleen pääsyä aika pitkän tovin. Ville ei tästä oikein tykkää, mutta pitäähän joka tytöllä vähän kimallusta olla ;) Hauska tuo kuvio joka siitä kattoon heijastuu. Saapa nähdä odottaako kello paikoilleen pääsyä yhtä kauan kuin valaisin, jahka nyt ensin edes keksisi mihin sen laittaisi..

1 kommentti: