maanantai 8. joulukuuta 2014

Iltateetä?

Vaikken teetä koskaan olekaan juonut niin tietenkin mun piti silti osallistua kun Janet blogissaan moisia arpoi, ja tietysti voitto osui kohdalle ;) Nykyään on kyllä niin herkullisen kuuloisia makuja tarjolla, että melkein toivoisi teestä tykkäävänsä, ja nyt mulla onkin oiva tilaisuus niitä maistella. Ja mikäli ei itselle maistu niin onpahan tarjota vieraille joskus jotain muutakin kuin pelkkää yhtä ja samaa laatua.


Paketti löysi tiensä kotiin toissapäivänä, ja innokkaasti Aatun kanssa sen sisältöä tutkailimme. Aatu itseasiassa viihtyi paketin parissa pitkän tovin, otti teepaketit sieltä pois ja laittoi taas takaisin, yhä uudestaan...


Itse innostuin eri teelaatujen makuvaihtoehdoista, kätevästi kussakin paketissa useaa eri makua niin pääsee maistamaan montaa sorttia. Mustaa teetä maustettuna jäätelön, suklaan, vaahtokarkin, toffeen, vadelman, appelsiinin, chilin tai lakritsin aromilla, vihreää teetä maustettuna jasmiinin, mintun, metsämarjojen tai karpalon ja vaniljan aromilla sekä rooibosta maustettuna mansikkapirtelön, banaanin ja vaniljan, suklaakakun tai sitruunajuustokakun aromilla. Siis nam. Ei liene vaikea arvata mistä maistelu lähti? No sitruunajuustokakusta tietenkin :D Nyt kupissa on jäähtymässä suklaakakku. Jo ihan siksikin että tuo rooibos-tee on kofeiinitonta, sillä en nyt näin raskauden loppumetreillä viitsi kofeiinia alkaa maistelemaan, kun ei elimistö siihen ole tottunut. 

kiitos Janet ♥

No ollaanko täällä nyt hullaantuneita iltateehen? Ei se pahaa ollut, niinkuin olin kuvitellut, muttei nyt mitään herkkuakaan jota tekisi mieli saada toinenkin kupponen. Ja jos liian kylmäksi pääsi jäähtymään niin hyi. Nämä rooibos teet taitaa olla aika mietoja (?), ja lähinnä maistuivat laimeasti maustetulta kuumalta vedeltä :D Enkä kyllä juurikaan osannut mausta erottaa sitä juusto- tahi suklaakakkua, dääm. Kasa sokeria voisi toimia, mutta taitaa olla parempi jättää kokeilematta, eiköhän sitä sokeria tule syötyä muutenkin ihan kiitettävät määrät... Hunajaa ehkä, mutta sitäkään ei nyt kotoa löydy.

Mutta jahka saan vauvelin ulos niin maistelen noita toisiakin laatuja, jospa meikäläisestäkin vielä teen juoja saadaan :D

1 kommentti:

  1. Pakko myöntää, ei mustakaan tullut teen juojaa kertarykäisyllä. Pikkuhiljaa ja oikeiden teemakujen löydettyä, en vaan voi olla enää ilman ;D Kunhan beeben on aika tulla ulos ja äiti kaipaa piristystä, testaa sitten ne mustat. Niissä on paljon enemmän makua :)
    Ja ole hyvä :) Pinssit ajattelin pistää pienokaiselle(kohta kahdelle <3)

    VastaaPoista