tiistai 16. joulukuuta 2014

Luottotuote hakusessa

Öiset valvoskelut ja mietiskelyt ovat onneksi jo enimmäkseen jääneet taakse, liekö sitten väsymys vienyt voiton, mutta yksi yö sain taas hetken pyöriskellä. Tulin siinä sitten jotenkin miettineeksi kosmetiikkaa, ja sitä onko mulla mitään ns luottotuotteita. Mistä moinen syällinen ajatus tuli, ei hajuakaan :D Mikä nyt edes lasketaan luottotuotteeksi, se että samaa on käyttänyt puteli toisensa jälkeen, vuodesta toiseen? 

Tällä hetkellä luottotuotteiksi voisi kai ajatella Biothermin kasvojenhoitotuotteet. Joitain muitakin olen välissä kokeillut mutta nöyränä aina palannut Biothermiin todeten rahojen menneen vain hukkaan muissa tuotteissa. Myös Favoran käsivoidetta on menossa jo kenties kolmas tuubi, ja tällä hetkellä vannon sen nimeen. Mutta ne joiden kohdalla sitä luottoa erityisesti kaipaisin, on kaukana siitä. 


Nimittäin meikkivoide ja ripsiväri! Olen nyt jo pitkään molempien kohdalla ollut vähän hakusella, etenkin meikkivoiteen kohdalla tullut useita hutiostoksia joista viimeisin Mary Kayn mun mielestä jo melko tyyris meikkivoide :/ Ripsareja puolestan on tullut lähinnä ostettua mitä edullisena tarjouksesta saanut, tällä hetkellä käytössä Oriflamen aletuote ja käyttöönottoa odottamassa Yves Rocherin kaupanpäällinen, jota tosin blogeissa kehuttu joten jospa se tärppäisi. Lisäksi uusimman Livboxin mukana tuli ripsari, joten ihan heti ei kyllä tarvi uutta olla ostamassa.. Mutta jos teillä on, mieluusti edullisia, luottosuosituksia näihin niin saa kertoa :)


2 kommenttia:

 1. Mun piti tähänkin kommentoida sulle jo aikapäivää sitten, mutta tässä sitä taas ollaan.
  No se Oriflame, mitä postausta kävit kommentoimassakin. Se on oikeasti hyvä! Suosittelen.
  Sitten meikkivoide. Sulla kasvot on niin siloisat, että Lumene Blur tai CC-voide. Testaahan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflamen ripsari ehtikin vielä pukinkonttiin, joten se tuolla odottaa käyttöönpääsyä :) Täytyykin tuohon Lumenen Bluriin tutustua, noi cc:t ja bb:t ei jotenkaa oo napannu. Tai no, tota CC:tä en kyl oo ees kokeillu mut BB:t jääny käyttämättä..

   Poista