torstai 18. joulukuuta 2014

Lomalla viimeinkin..

..voin ottaa iisimmin?

Tosiasiahan on se että töissä pääsi välillä iisimmällä kuin kotona. Ainut vaan että töiden päälle oli sitten ne kotijutut, joten alkoi käymään voimille ja etenkin vikalla työviikolla, jolle sattui jopa viiden päivän työputki, sitä jo odotti loman alkua. Pidemmälle en olisi jaksanutkaan, edes tällä puolikkaalla työajalla, supistukset (joita siis ollut noin puolivälistä lähtien) on nyt alkaneet välillä jo olla kipeitä, selkää särkee ja tuntuu ettei saa happea (ihmekös tuo kun tuntuu että pieni kasvattaa yksiötään kohta kainaloissa asti ;) ) . En voi kuin ihmetellä niitä odottajia jotka vielä juuri ennen synnytystä käyvät normaalisti salilla ja jumpilla ja mitä vielä, kun itse tuntee olonsa niin raihnaiseksi ja jo kenkien laitto menee urheilusuorituksesta, ainakin ähinän ja puhinan perustella :D.


Mutta nyt siis vapailla, ja ensi viikolla alkaa jo äitiysloma :o

Ajattelin vikan työpäivän iltana että ihanaa, nyt saa aamulla taas nukkua pitkään. Juupajuu, pikkuherra heräsi seuraavana aamuna 5:30 ja kahtena seuraavana päivänä seitsemältä :D Mikä ihme aamuvirkku siihen iski, normaalisti nukkuu noin kahdeksaan eikä tavatonta ole herätä vasta lähempänä yhdeksääkään. Tänään onneksi palattiin tähän kahdeksan herätykseen, tosin eihän tuo seitsemäkään mikään ihan kamala aika ole nousta ja ehtiipähän aamupäivästä tehdä kaikkea kun herää ajoissa. Mutta siis, en valita niitä yhdeksänkään aamuja ;)
 

Kotona alkaa olla joulu laitettuna, joskin kaiken tämän sotkun keskellä :D Leipomuksia olisi tarkoitus vielä tehdä, ja olenkin innolla selannut eri ohjeita ja valikoinut että mitä sitä tekisi. Lahjat on melkein kaikki hankittu, enää vain jonain iltana pistettävä tonttupaja pystyyn ja paketoitava ne. Pari lahjaa tosin on vielä postissa matkalla, toivottavasti ehtii ajoissa perille.Miten teidän jouluvalmistelut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti