sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Säilytystilat fifty-sixty?

Meneekö teillä säilytystilat ihan fifty-fifty puolison kanssa?  Meillä ei ihan taida mennä..

Vessassa Ville aikansa purnasi että hänelle pitäisi suoda edes yksi oma hylly, mutta kun mitään ei tapahtunut ihan kylmästi siirsi mun tavarat siitä kaapin päälle :D Pöyristyttävää toimintaa. Ensimmäisellä kerralla tyynesti laitoin ne takaisin "paikoilleen", mutta toisella kertaa luovutin ja totesin että kai mun täytyy ne jonnekin muualle sovittaa. Se nyt ei varsinaisesti ollut mikään ongelma, jäihän mulle vielä kaikki muut hyllyt ja laatikot, mutta kun ne nyt vaan oli aina siinä olleet..

Vaatehuoneessa on pieni sekasotku, mutta ei anneta sen haitata.
Vaatehuoneessa Villellä on käytössä toisessa laidassa neljän hyllyn puolikkaat, tai vähän alle puolet..Tai no, 1/3. Kaikki loput hyllyt ei kuitenkaan oo pelkästään mun koltuille, vaan pari puolikasta pitkää hyllyä on yleistilana, mutta loput sitten mulla. Täytynee tässä kohdin vain tuumia että onneksi tuo toinen ei ole samanlainen rättihamsteri kuin minä :D
Muut huushollin säilytystilat onkin sitten aika pitkälti yleiskäytössä, mitä nyt eteiskaappien sisällöt vaatteiden/kenkien osalta pääasiasa mun. Kovasti olen kyllä tavaraa yrittänyt vähentää, ja tämän vuoden osalta on kyllä reilusti enemmän lähtenyt pois kuin mitä tullut uutta tilalle. Jes!
 
Mutta autotallihan puolestaan sitten on melkein Villen valtakuntaa, mielestäni se pitää tässä myös huomioida ;)

2 kommenttia:

  1. Onneksi meillä on kaksi vaatehuonetta, molemmille oma. Muuten menis kyllä ihan fifty-sisty meilläkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh, meillä jos ois kaks niin oisin varmaan pikkuhiljaa valoittanut sitä toistakin :D

      Poista