sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Jos tarvisi niin ostaisin...

Lasten vaatevarastot on ihan hyvällä mallilla, käytössäolevaa kokoa ei tarvitse kumpikaan, ja tuleviakin on varastossa jonninverran. Silti tulee aina tsekattua eri kauppojen tarjontaa, vaikkei ostoaikeita olekaan. Välillä kyllä tulee ihan liian kivoja vastaan ja joutuu taistelemaan ostohaluja vastaan.. 

Hennesin tämänhetkisessä valikoimassa oli yllättävän vähän mitään kivaa värikästä, etenkään pienelle tytölle. Mistä esimerkiksi saisi kivoja sukkiksia, keltaista, lilaa, pinkkiä? Tai tunikoita/mekkoja?


Tuo sydänpusero meiltä jo löytyykin ;)

Enemmän mieluista (ja väriä) olikin tarjolla pojalle. Esimerkiksi tuo yöppäri olisi aika jees. Tai hämisneule! Hämisneuleen kohdalla saikin taas hillitä itsensä ettei heti kurvannut lähimpään Hemaan ostoksille.. ;)


4 kommenttia:

 1. Lindexillä on kivoja vaatteita, en oikein muualta ostakkaan, jos kirppiksiä ei lasketa :D

  Name Itissä on värikkäitä vaatteita lähes aina. Ainakin silloin ollut kun itse olen siellä asioinut. Harmi, että täältä on loppunut Name It.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun en löytänyt Lindexiltäkään sukkiksia :/ Muuten kyllä siellä on etenkin Aatulle aina ollut kivoja vaatteita. Tosin, kirpparilta minäkin nyt oon eniten vaatteita ostellut.
   Meiltäkin loppui NameIt täältä :(

   Poista
 2. Toi sydänpusero meilläkin on ja se on ihan lemppari! Siin jotenki niin kivat värit ja pinkkien housujenkaa tosi makeen näköin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, alko naurattaa toi "makee", Aatu on nimittäin nyt keksinyt sen tarkotuksen ja pari kertaa boksereita pukiessaan todennut että makeet :D :D

   Poista