maanantai 5. lokakuuta 2015

Syyskuu instassa

Jos ei muusta, niin ainakin instasta sen huomaa - syyskuuhun ei paljoa muuta mahtunut kuin arkea lasten kanssa. Tai jos mahtui (käytiinhän me villen kanssa esim elokuvissa :D  ) niin silloin ei kyllä tullut kaivettua kameraa esille. 


*Emmi keksi laatikot. Ja ensimmäisenä sama laatikko jonka veljensä aikanaan tyhjensi ehkä noin tuhat kertaa. Toistaiseksi laatikoiden tyhjennys on kuitenkin vielä ollut melko vähäistä.
*Välillä toinen unohtaa olla skarppina, mutta toinen ei..
*Liekö liian valoisaa päikyillä vai mikä mutta pipo on aika usein vedetty visusti silmille.
*Tänä vuonna ei tarvii pähkäillä mihin porkkanasatoa varastoi, aika onnettoman pieniksi jäävät (ellei ole tehneet huimaa kasvupyrähdystä viime hetkillä). Punajuurista ei tarvis edes mainita.. Retiisejä puolestaan tuli paljon, kukaan ei vaan tykännyt niistä..*Mussa asuu sen verta lasta vielä itessäkin että pitihän se leikkipuiston ISO liukumäki testata. Aika jees ;) Jatkossa pitää vaan muistaa että ne liukkaat ulkohousut ei oo Aatulle parhaat mäenlaskuhousut. Tai siis että on vähän liiankin hyvät..
*Kesän viimeiset mansikat. Seuraavia saakin sitten odotella tovin. Onneksi on pakastin pullollaan, vaikka eihän ne pakastetut yhtä hyviä oo ko tuoreet :)
*Ja hupsheijaa, taas opittiin uutta. Vielä kun oppisi laskeutumaankin..
*Välillä kiukuttaa äitiäkin. Näillä unilla aika useinkin ;D

 
*Harvemmin enää joutuu yksin keittiössä häärimään, seuraa ja apulaisia tuppaa välillä olemaan ihan liiaksi asti.
*Laske kymmeneen, laske kymmeneen.. Aatu keksi uuden kivan jutun kun ei päikkäreillä tule uni. Kolmas kerta putkeen. Tämän jälkeen lakanat onkin toistaiseksi pysyneet sängyssä. Koputtaa puuta.
*Nykyään harvemmin, mutta joskus sentäs käy niin onnekkaasti että lapset nukkuvat yhtä aikaa, jolloin pääsen pimujen seuraksi viltin alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti