keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Pistetään pistetään puolukoita purkkiin

Otatko puolukoita?
Joo voin mä vähän ottaa.

Mun vähän = maks. litra
Iskän vähän = monta litraa. 

Aikani ihmeteltyä mitä teen niin paljolla puolukoita, Aatu on meillä ainut joka niistä sellaisenaan tykkää, päätin kokeilla pistää hilloksi. Tarkemmin sanottuna puolukka-porkkanahilloksi. 

Puoli litraa puolukoita. Kaksi porkkanaa raasteena. Puolikkaan appelsiinin kuori ja kaksi ruokalusikallista mehua. Hillosokeria pari desiä ja kattilaan porisemaan.


Ensimmäisen maistelun perusteella en oikein osaa sanoa että tykkäänkö vai en, maistui tosi paljon appelsiinille. Saattaa tosin johtua siitäkin että unohdin lisätä sen kuoriraasteen keittämisen loppuvaiheessa ja sekoittelin sitä sitten sekaan kun hillo oli jo purkissa x)... Itsehän olen ainakin toistaiseksi syönyt puolukkahilloa vaan pinaattilettujen kanssa, enkä nyt sanois että appelsiini on se eka makukaveri jonka siihen kylkeen valitsisin. Mutta jospa se siitä vaikka vielä tasaantuisi :) Nyt jos ehdin, ennekö loput puolukat tulee jääkaapissa vastaan, voisin kokeilla omenaa puolukoitten sekaan, oon ainakin kuullut moisesta joten ohjekin varmaan netistä löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti