sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Mekkokateus - Emmin vaatekaapilla

Vieläkään ei ole kurkattu Emmin vaatekaappiin, vaikka aikomuksena on ollut tehdä se jo alkuvuodesta. Eipä sillä että siellä nyt mitään kovin kummoista olisi, perusvaatteita. Muutama lemppari, jotka jo jääneet pieneksi on menneet säilöön. Ihan vauvana tuli lähinnä käytettyä bodyja ja housuja, ihan jo senkin takia että ovat mukavat päällä vauvan köllötellessä. Mutta nyt, kun jo liikkuu, on lempparit, siis äidin mielestä, neiti itse ei juurikaan vielä ota kantaa näihin, mekko/tunika ja leggarit. Oispa itelläkin näin ihania ja mukavia kotimekkoja ;)


Väreissä suosin oikeastaan kaikkea muuta paitsi vaaleanpunaista, tosin sekin menee, kunhan ei päästä varpaisiin ja ilman rimpsua ja römpsyä. Mikään vaaleanpunainen prinsessaunelma meidän neiti ei oo vauvana ollu, saa sitten nähdä miten käy kun tuo oman mieltymyksen esille :D

Paljon ostettu käytettynä, uudet on lähinnä lahjaksi saatuja. Kirkkaita värejä, harmaata, yksinkertaista, hempeily tai prinsessa-mekot ei vaan tunnu omalta.
Aatun vanhoja vaatteita on myös käytössä, tosin ei läheskään kaikki. Alkuun ajattelin käyttää niitä enemmänkin, mutta kun on noita "tyttöjenkin" vaatteita kertynyt niin käyttänytkin sitten ennemmin niitä.

Nyt ollut vähän huonommin mekkoja missään tarjolla, kuvassa olevat alkaa uhkaavasti olla enemmän paitoja kuin nekkoja :D Mutta ehkä kun kevättä kohden taas aletaan kohta mennä niin tulee väriä ja mekkoa kauppaan :)

2 kommenttia:

  1. Ihania mekkoja! :) olispa tosiaan itselläkin noin kivoja mekkoja kotivaatteina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niipä, voittais löllärikollarit kertaheitolla :D

      Poista