keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lokakuu instassa

 Marraskuukin se jo lähenee loppuaan ja tajusin että on nää edelliskuunkin instat vielä kasaamatta. Jotta tässä siis, mitä julkaisun arvoista tapahtui meillä lokakuussa? :D


-Lokakuussa ostin smoothiekoneen ja innostuin taas pitkästä aikaa smoothieista, tämän myötä tutustuin myös lehtikaaliin ja chiasiemeniin - tosin valitettavasti tämä innostus on taas jo vähän laantunut :/. 
-Koirat on, jos mahdollista, vielä enemmän auringon perään kuin minä. Itse en sentään ole parkkeerannut ikkunalaudalle lämmittelemään (ihan vaan koska en mahdu), mutta Dana se teki itselleen sinne pesän. Ja tiputti touhutessaan parit koristeet, jotka nyt odottaa liimausta..
-Emmin uusi, joskin väliaikainen, vaatekaappi näyttää hurjan isolta ja tyttö pieneltä ♥
-Lokakuun alussa saapui joulusuklaat ja kalenterit kauppoihin, oliko hurjan aikaisin, vai tuntuiko se vaan siltä?


-Heräteostos, jota en ole katunut hetkeäkään. Syksyn paras sijoitus!
-Hymysuu ja pienet (terävät) hampaat
-Niitä ensimmäisiä "kävelyitä" (video). Tueksi kelpaa mikä vaan joka liikeelle lähtee.
-Ostin lapsille rakennuspalikoita, jotka tulivat kätevässä säilytyspussissa. Just joo. Eikä oo ainoot.. Ei mulla ainakaan riitä innostus/aika/energia alkaa noita tuonne asettelemaan siten että pussi vielä menisi kiinnikin. 


-Aamupäivä jonka sain viettää ihan yksin kului peiton alla. Tehokasta. Olisin varmaan ollut vielä iltapäivänkin mutta muut tulivat kotiin niin piti kömpiä ylös :D
-Viime jouluna jo haaveilin Aarikan isommasta tontusta ja nyt sellainen sitten tuli hankittua. Kohtahan sen jo voikin laittaa esille :)
-Aatu on kova kokkailemaan, tällä kertaa oli tarjolla kalaa ja muussia. Aina ei kattaus ole ihan näin hieno saati pöydän ääressä, mutta ehkä nyt oli jokin juhlahetki :)
-Tää Aatun töyhtö on ihana. Aatu itse tuskin vanhempana on samaa mieltä, ainakaan jos haluaisi pidempää hiusmallia pitää :D


-Tyhjennettiin ystävän kanssa syksyn/joulun ensimmäinen suklaarasia. Ei menny kauaa ;) Sisältö uudistunut sitten viimevuoden, vähän jäin kaipaamaan sitä kahvisuklaata, mutta edellisestä aina syömättä jäänyttä karpaloa en. Tässä versiossa kelpasi kaikki ;) Uusi ihana caramel fudge oli lemppari.
-Nauratti kun löysin Danan köllöttelemästä sohvalta :D Mäkin aina nukun vähintään toinen jalka pois peitonalta, varmaan ottanut mallia.


-Osallistun aina kaikkiin mahdollisiin arvontoihin mitä vastaan tulee. Instagram on osoittautunut uudeksi kanavaksi niiden suhteen, mikäs siinä - mitä enemmän arvontoja sitä suurempi mahdollisuus joskus jotain voittaa ;)  Mutta lokakuussa ei onni suosinut :/

2 kommenttia:

  1. Aloin seuraan suo instassa, oon stbrigitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, siellä on jopa ehkä edes hitusen enemmän elämää kuin täällä :D

      Poista