lauantai 6. helmikuuta 2016

Haaveita vuodelle 2016

Eihän nämä koskaan lopu, (materia)haaveet. Vanhat unohtuvat, joskus harvoin saattavat jopa toteutua ja joskus tietää jo ennakkoon ettei tuu toteutumaan, ja ihan hyvä niin :D. Kaikkea ei voi eikä edes tarvitse saada, mutta saa niistä silti haaveilla, eiksni? Tällä hetkellä haaveissa keikkuu taas kaikenlaista, toiset on kategoriaa "jos voittaisin lotossa", toiset muuten vaan jääny haaveilun tasolle. 

Jotkut vaan odottavat oikeaa ajankohtaa, ja yksi sellainen on uudet silmälasit!! Ja samalla sitten kunnolliset aurinkolasit vahvuuksilla. Näistä oon haaveillut jo pitkään, mutta yli kolmen vuoden raskaus-imetys-putki on ollut esteenä. Mutta pian.. 

Olkkariin uusi tapetti. Vaikka tykkään tuosta vanhastakin vielä niin vaaleampaa olen jo hetken haikaillut. Tämän esteenä on lähinnä toteuttajat, ei taida tuo tapetoiminen olla kenenkään lempipuuhaa.. Toinen seinä johon kaipailen uudistusta on Emmin huoneen seinä - ruskea seinä pitäisi maalata samalla värillä kuin muutkin.

Keittiön seinälle pieni vanha kaappi tai vitriini.


Sauna- ja kylppäriremontti. Tää on niitä jotka ei ole edes toteutumassa, mutta silti joka kerta suihkussa käydessä katselen kaakeleita ja aattelen kuinka karsea koko kylppäri on, ja jos voittaisin lotossa niin... :D

Leikkimökki. Ja tämähän tulee, rakennan sen vaikka itse ellei muu auta :D Pitäisi vaan selvitellä että miten ja mistä, ja ehkä myös että minne, loppuu kohta piha kesken... ;)Mistä te haaveilette?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti