tiistai 23. helmikuuta 2016

Viikko 7

Viikko vierähti ja kohta toinenkin puolessa. Viime viikolla, tai lähinnä viikonloppuna, sitä lunta sitten tuli, mutta ei vissiin parane valittaa kun koko alkutalven huudellut sen perään.. Viikkoon mahtui ulkoilua, kotona jumitusta, ystäviä, synttärijuhlia ja vähän surullisempiakin juhlia. Iskipä mulle joku kevät-sisustuskärpänenkin ja hirveä hinku saada Emmin huoneeseen uutta kalustusta, ehkäpä ensi viikonloppuna onkin sitten kasaushommia tiedossa :D

Maanantaina käytiin vaunuilemassa ja  kirjastossa heti aamupäivästä. Aatu ei aluksi halunnut ottaa sisällä pipoa pois, kun "kaikki taputtaa tukkaa" :´D Mistä lie hassu moisen keksi. Päiväunien jälkeen käytiin ystävän pojan 1v päivillä ja kotimatkalla piipahdettiin vielä mummolla. 


Tiistai meni ihan kotona. Ulkona oli ihana ilma mutta ei vaan saanut itseä liikkeelle. Hirveä väsymys ollut monena päivänä, vaikka valo lisääntyy ja luulisi että energia samaa vauhtia. Keskiviikkona olisi kans ollut ihanat ulkoiluilmat mutta sekin meni sisällä synttärijuhlien merkeissä. 30!! Aamupäivällä kävi ystävä poikansa kanssa ja illalla sitten sukua. Mitenkään sen kummemmin en näitä pyöreitä vuosia ajatellutkaan sitten juhlia, ehkä sitten nelikymppisiä :D Torstaina kävi vielä isovanhempani ja iltapäivällä ystävä ♥ Saanut taas herkutella monena päivänä, harmillista ;)


Perjantaina kävi ystävä tyttönsä kanssa leikkimässä. Ja illalla käytiin laskemassa mäkeä koko perhe, sattuipa samaan aikaan tulemaan kummipoika äitinsä kanssa. Aikamoista hikitreeniä kun pulkkaa ja kelkkaa kiskoo ylös mäkeä, saati lykkiä vaunuja lumessa.. Onneksi en ollut yksin kiskomassa, ois saattanu jäädä laskut vähiin. Emmikin näytti menosta tykkäävän, vaikka aikamoista vauhtia alas tultiikin.


Lauantaina oli Villen mummon hautajaiset ja muistojuhla. Tämmöiset hetket muistuttaa mieleen kuinka pitäisi useammin nähdä itselle tärkeitä ihmisiä, koskaan kun ei tiedä milloin on se viimeinen kerta.


Sunnuntaina lähdin aamupäivällä lasten kanssa mummolle ja papalle, heti kun pihasta päästiin pienten jumitusten jälkeen.. Lumelle ei juuri loppua näkynyt koko päivässä. Kävin äidin kanssa kirpparilla ja kaupassa, ja illalla vihdoin saatiin se lumilinnakin pihaan kun Aatu ja Ville sellaisen "rakensivat".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti