tiistai 2. helmikuuta 2016

Viikko 4

En suinkaan unohtanut, vaan viikonloppu oli niin täynnä tohinaa ja vielä eilenkin kävi vieraita niin ei vaan joutanut tätä valmiiksi saamaan. Mutta tässä nyt siis meidän viime viikko..

Maanantaina päästiin vihdoin vähän ulos ja pulkkailemaan, oltiin jopa niin ajoissa aamutouhuissa että ehdittiin ulkoilla ennen ruokaa ja Emmin päiväunia :D Loppupäivä menikin sitten ihan kotosalla, oltiin autottomia kun Ville oli mennyt sillä töihin.

 
Tiistaina saatiin kummipoika äiteineen meille seuraksi ja aloittelin juhlaleipomuksia tekemällä kakkupohjan pakkaseen. Illalla oli tarkoitus lähteä kaupassa käymään mutta märkä keli aiheutti sen ettei autolla voinut niin pitkälle lähteä tai ikkunoita olisi saanut olla pyyhkimässä huurusta kesken matkan :S Sen sijaan pikkuveli teki taikojaan eli korjasi sitä rotiskoa, nyt taas puhallin toimii! jee. Ainakin hetkellisesti, saattaa kyllä olla varaosaostoksille meno edessä piakkoinkin. 

Keskiviikkona käytiin perhekahvilassa ja kun sieltä tultuamme Emmi meni suoraan päiväunille jäimme Aatun kanssa pihalle, vihdoin saatiin se lumiukkokin tehtyä. Porkkananenä ei kauaa paikoillaan pysynyt, ja päätellen siitä että Dana viihtyi eräällä pissareissulla normaalia kauemmin taisi se päätyä parempiin suihin. Illalla leivottiin pullaa, mummo tuli maistamaan että olivat syömäkelpoisia.

Torstaina aamusta heti leipomispuuhiin ja päikkyjen jälkeen lähdettiin mummolle syömään, sieltä karkasin vielä kaupoille hakemaan viikonloppua varten muutamia juttuja.


Perjantain vietin aamun pikaista kauppareissua lukuunottamatta kutakuinkin keittiössä seisten -  ennen puolta päivää aloittelin ja puoleen yöhön jatkui, leipomisia ja muita juhlajuttuja. Selkä ihan p*****a moisesta seisoskelusta. Ja miten nää juhlavalmistelut aina meneekin yöhommiks vaikka kuin yrittää hyvissä ajoin aloitella ja vaikka sain viikonlopuksi meille tulleen ystävän apuriksi.. Tosin, viimeeksi samaisista puuhista taidettiin päästä nukkumaan kolmelta yöllä niin täähän oli huima edistys siihen :D :D

Lauantaina hommat jatkui aamusta, ja neljältä alkoi synttärijuhlat osa1. Ja hirveä härdelli vielä hetkeä ennen ensimmäisiä vieraita, keittiö pommin jäljiltä ja lapsetkin tais olla yöpuvuissa. Mutta selvittiin ja seuraavat pari tuntia menikin sitten toisenlaisessa härdellissä kun talo täynnä vieraita. Ilta oltiinkin aika veto pois kaikki. Onneksi sunnuntain juhlia varten ei mitään enää tarvinnut tehdä, vaan sai vaan olla röhnöttää.

Sunnuntaina Emmi heräsi jo seitsemältä. Itse nukuin huonosti, yöstä meni pari tuntia sängyssä hereillä pyörien, joten mieluusti olisin nukkunut vähän pidempään :D Muutenkin neiti oli vähän känkkäränkkätuulella, kitisytti vähän väliä ja sylissä olisi tahtonut olla. Mutta synttärijuhlat jatkuivat, vuorossa kaverit. Oikein ihanat juhlat, ihania vieraita, ihania lahjoja ja ihana neiti 1v. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti