sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikko 6

Siis mitä ihmettä, taasko se on jo sunnuntai?? Viikko meni, yllätys yllätys, ihan hujahduksessa. Ja nyt kun on näitä viikkokoosteita tehnyt niin sen viikkojen kulun jotenkin käsittää vielä eri tavalla, ennen ei niin ollut kartalla onko mennyt viikko vai viisi kun katsoo kalenteria :D Ville oli tiistaista alkaen lomalla. Poikkeuksellinen viikko senkin puolesta että olin yllättävän paljon muualla kuin kotona :D Perjantai taisi olla ainoa päivä kun en käynyt edes pihalla. Ja jee, viikonloppuna saatiin lisää lunta - edellinen olikin jo melkein kokonaan pois sulanut. Toiveissa että pysyisi nyt maassa edes sen aikaan että pääsisi Aatu kokeilemaan hiihtoa.


Maanantaina aamusta ilma näytti kivalta joten päätin pitkästä aikaa lähteä lasten kanssa kärryilemään. Miten sitä onkin niin laiskistunut että jäänyt vaunulenkitkin ihan väliin, niin kivalta tuntui kävellä tuolla. Käveltiin kirpparille ja sieltähän löytyi vaikka mitä aarteita. Kotiintultua jäätiin hetkeksi pihalle hyppimään loskassa ennenkuin Emmi piti saada päiväunille.


Tiistaina käytiin katsomassa pientä serkkua. Jestas kun olikin pieni. Miksei sitä ikinä muista, vaan ihan yhtä ihmeellistä se on joka kerta.

Keskiviikkona käytiin aamupäivällä perhekahvilassa (laskiaispullia), ja päivällä tuli kummipoika isänsä kanssa hetkeksi meille leikkimään. Ja illalla mummolla ja papalla - lisää laskiaispullia ;b. Mitä mä viime viikolla kirjoitinkaan, onneksi niitä saa vaan kerran vuodessa?? Jepjep..

Torstaina kävin aamusta jumpalla, toteamassa että todellakin syytä ottaa itseä niskasta kiinni :D Päivällä kävin Aatun ja veljeni perheen kanssa paloasemalla ihmettelemässä paloautoja ja muita menopelejä. Siitä mentiin kirpparille, pari kivaa löytöä Emmille ja pari niitä perusjuttuja joita tulee tehtyä melkein joka reissulla. Kotona välillä syömässä ja illalla vielä veljeni luokse hetkeksi leikkimään.


Perjantaina olikin paikat sitten aika jumissa, tai lähinnä reidet. Ville ja lapset kävi illalla mummilla saunassa, Aatu jäi sinne yöksi, mutta itse jäin nauttimaan ihan vaan omasta seurasta kotiin. Vaikka tarjolla olleet letut kieltämättä vähän houkutteli - onneksi kotiinkuljetus toimi ;)

Lauantaina oltiin Aatun kanssa monta tuntia shoppailemassa. Hyvin jaksoi olla kaupoilla vaikkei edes kärryihin halunnut. Toki piti leikkipaikalla käydä touhuamassa ja katsella ystävänpäivä-viikonlopun esityksiä, ja "kahvilla" käydä myöskin. Siinähän sitä aikaa sitten menikin, ei me loppujen lopuksi kovinkaan montaa kauppaa kierretty. H&M:stä olisi halunnut Frozen-prinsessamekon, mutta tylsä äiti ei ostanut :D

Sunnuntaina nähtiin parin ystävän kanssa, ihana nähdä heitä pitkästä aikaa - Aatun ollessa vauva ja heillä samanikäiset lapset niin nähtiin viikottain, nyt kun toiset on töissä niin näkemiset harventuneet, mutta aina meillä juttu luistaa vaikka olisi kuinka pitkä tauko välissä. Illalla piipahti mummi ja vaari kylässä.Ainiin ja hei..
IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥♥♥
ihanat tyypit siellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti