torstai 11. helmikuuta 2016

Näkemyseroa kampaajalla..

Kävin edellisen kerran kampaajalla lähes vuosi sitten, viime vuoden helmikuun loppupuolella. Järkyttävää. Etenkin kun siis aihetta olisi ollut. Nyt taas oli aika, ja ihan arpapelillä mentiin taas paikan valinnan suhteen. Ihan ei nyt tullut sitä mitä ajattelin, mutta jos ottaa huomioon sen etten poistunut liikkeestä itku kurkussa niin siltä kannalta katsottuna aika hyvä :D. 

Tämä oli se mitä olin ajatellut värin suhteen ja samaisen kollaasin näytin kampaajalle..


Ja tämä on se mitä sain.


Niin ei se musta nyt ihan menny oikein. 

Sanoin kyllä että ei ihan vaaleeta laiteta ettei samantien haalistu pois, mutta mulle tää on jo tosi tumma :D Etenkin kun pidän hiuksia kiinni, kun näy noita pituuksien vaaleita ollenkaan, joita mun mielestä pitäis olla enempi. MUTTA. Tykkään tästä yllättävän paljon. Vähän tosiaan voisi olla enempi vaaleeta mukana mutta muuten, viihdyn. Tiedä vaikka kun ensimmäiset lähes 30 vuotta (vai 28 vai koska mulle se tukka kasvoi? ;D ) meni blondina niin seuraavat kolkyt sitte vähän tummempana? 


6 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää :) Vaikka siis eihän tuo nyt sama oli, mitä kampaajalle näytit. Tämän takia mä oon niin arka menemään kampaajalle, kun en koskaan ole poistunut sieltä sellaisilla hiuksilla, mitä olin toivonut. Itku kurkussa postunut tyyliin aina.
  Mut hihii, sulla on sit sama meininki siellä ku mulla. Vaaleena tyyliin iäisyyden ja nyt sit kolmenkympin saapuessa väri tummenee :D Ehkä se on taa ikä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se varmaan on :D Mitähän muuta tässä vielä tulee tehtyä kun ikää karttuu ;)

   Poista
 2. Hitsi, onpa muuten nätit tuhkansävyt inspiskuvassa! Pitäsköhän piiiiitkästä aikaa vähän raidottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, niin mustakin ois ollu :D täytyy ens kerralla kokeilla uudestaan jos menisi sitten nappiin :)

   Poista
 3. Mä oon käyny kampaajalla viimeks kesällä ja voi vaan kuvitella miltä tää pää näyttää :D mun vakkarikampaaja on äippälomalla ja mä en vaan voi enkä uskalla mennä muualle kun en halua mitään kamalaa mun tukala :D no okei, ehkä vois jo latvoja käydä edes siistimässä jossain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudelle kampaajalle meno on aina yhtä jännää - ikinä ei tiedä mitä saa :D mutta säästyypähän rahat kun käy sen kerran vuodessa :'D

   Poista