maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikko 5

Helmikuu on jo kovaa vauhtia menossa kohti puoliväliä, hurjaa. Ihan on jo kevättä rinnassa, ollut itseasiassa jo monta viikkoa :D Mutta vielä nautitaankin tästä "talvesta" sen minkä pystytään. Vaikka lumiukko jo saatiin (vähän nurmikolla höystettynä) niin linna taitaa jäädä haaveeksi tänä vuonna :( Mutta nyt viime viikkoon, joka meni Emmin synttäreistä toipuessa :D

Maanantaina kävi vielä veljeni kahvittelemassa, ja illalla porukat. Ja vielä jäi nökäre kakkua jonka tiistaina uhrauduin syömään ettei roskiin joutunu. Jäimme lasten kanssa kolmisin kotiin, kun Ville vietti alkuviikon työreissussa ja Jennakin lähti kotiin. 


Tiistaina pappa haki vielä Aatunkin pariksi yöksi kylään, joten oltiin siis Emmin kanssa ihan tyttöjen kesken. Keskiviikkona kylläkin käytiin mummolassa mekin, syömässä ja mäkeä laskemassa. Itse käytin tilaisuuden hyväksi ja hyökkäsin yksin kirpparille kun lapset jäi mummolaan leikkimään. Dana vietti 6v synttäreitä, tosin lahjat ja kakut jäi tällä erää väliin -paitsi mitä Aatu toi vähän herkkuja kun kotiutui yökyläilystä. 

Torstaina Aatu tuli kotiin ennen puolta päivää. Villekin kotiutui hyvissä ajoin joten lähdin kaupoille. Kävin varaamassa seuraavalle päivälle kampaajan, apuva, ja tarkoitus oli vähän kauppoja kierrellä. Seppälässä ehdin käydä hyödyntämässä -30% alennuksen yhteen puseroon, ennenkö Ville soitti että pitäskin lähteä häe veljen päiville. Jaha, se siitä shoppailusta. Kyläilyn jälkeen hain Elloksen paketin, olin tehnyt alelöytöjä lähinnä lapsille, mutta itsellekin löytyi farkut ja kesäksi kengät. 


Perjantaina heti aamupäivästä sitten sinne kampaajalle. Ihan ei lopputulos ollut sitä mitä ajattelin mutta ihan kiva. Meikäläisen mittapuulla TUMMA :o. Kampaajan jälkeen kävin tuhlaamassa cubukseen, josta en ikinä löydä mitään, loput rahat, enkä sitten jaksanutkaan muita kauppoja enää kierrellä. "Kauheesti" nyt tullutkin itellekin hankintoja tehtyä, kevättä rinnassa vai pukkaako se kolmenkympin kriisiä? ;) Livboxin hain vielä kotimatkalla ja sisältö olikin aika kiva, tykkäsin. Illalla lapset sai vielä kummipojan leikkikaveriksi, ihanasti osaa pojat jo leikkiä yhdessä, Emmi sitten häärii mukana välillä vähän häiriköiden ;).

Lauantaina lähdettiin heti aamusta kaveriperheen kanssa pienelle retkelle, laavulle paistamaan makkaraa. Aurinkokin yllätti pilkistellessään pilvien lomasta. Emmi nukahti kotimatkalla joten kotona ei sitten enää päikkäreitä nukuttukaan :S. Loppupäivä meni kotosalla lorvaillessa ja vähän siinä ohessa jotain kotijuttuja puuhastellessa, kuin myös sunnuntaikin lukuunottamatta laskiaispullien syöntireissua mummolle. Ai että kun olikin hyviä, onneksi näitä herkkuja on tarjolla vain kerran vuodessa :b .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti