tiistai 19. huhtikuuta 2016

Luottokengistä luopuminen

Toiset kengät päätyvät käyttöön ihan vain muutaman kerran, vaikka olisivat kuinka kivat. Jotkut tuntuvat uusina vähän huonoilta, ja tulee jo miettineeksi tehneensä hukkaostoksen. Kengät pyörivät komerossa monta vuotta lähes käyttämättöminä kunnes huomaakin niiden olevan just eikä melkein -ja kohta huomaakin käyttäneensä ne lähes puhki. Tai ei edes mitään lähes, vaan ihan kunnolla puhki. Ja silti vielä mietin josko säästäisi kevääseen. Kun ovat niin hyvät, olkoon vaikka koko päivän kävellyt niin ei oo rakkoja eikä hiertymiä. Mulla näitä lempikenkiä on paraikaa jopa kahdet, yhdet lenkkarit ja yhdet ballerinat. Mitä mä sitten käytän luottokenkinä jos nämä nyt heitän pois? 

Ylläoleva teksti on tallennettu luonnoksiin 21.10. 2013
Mitä tapahtui kengille? 
Olivat käytössä vielä viime syksyyn!! Jäätävää. Ei voi ainakaan sanoa että turhaan uusia kenkiä ostelee..


Nyt vihdoin on nuo mainitut kahdet kengät heitetty pois. Kun ei vaan voinut niistä luopua ennenkuin löytyi korvaavat tilalle. Lenkkarit meni roskiin kyllä viime syksynä - levis lopullisesti käsiin. Tai jalkoihin.. Uudet löytyi tilalle lopputalvesta. Ballerinat, tai mitkä kävelykengät nuo nyt ovatkaan, olikin sitten hankalammat. Olin varma ettei uusia vastaavia jokapaikankenkiä löydy mistään. Perus ballerinat ei siis tulleet kyseeseen, vaan piti olla ennemminkin tuommoiset nahkatossut. Ei kuitenkaan liian "siistit". Tilanne alkoi olla kriittinen. Tuskin enää tätä kesää olisi vanhoilla pärjännyt tai ainakaan kehdannut käyttää. Äitikin kielsi ottamasta niitä matkalle mukaan :D Ja sitten päivä ennen lähtöä vastaan tuli uudet. Kesä pelastettu ainakin tältä osin :)


Uudet lenkkarit on vielä käyttämättömät joten nähtäväksi jää onko näistä uusiksi luottolenkkareiksi, mutta toiset oli jo reissussa mukana ja lupaavalta näyttää - ei tullu rakkoja eikä hiertymiä ja hyvät kävellä. Iso peukku ja hyvillä mielin heipat vanhoille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti