maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viikko 14

Viime viikko meni reissussa ja vaikka netti toimikin niin en jaksanut blogiin paneutua - siispä tässä edellisviikon "tapahtumat" :D  Töitä ja lasten kanssa puuhastelua, mitäs muutakaan.


Maanantaina ja tiistaina oli vapaapäivät - oltiin ihanassa auringonpaisteessa ulkona ja käytiin kummipojan luona leikkimässä.
Keskiviikkona oli aamuvuoro ja illalla kävin jumpassa, eipä siinä juuri muuta ehtinyt kuin  pyörähtää pikaisesti kotona ennenkuin piti taas lähteä viemään lapset hoitoon.
Torstaina kävin iltavuoroon mennessä hakemassa uudet lasit. Kolme viikkoa sitten tilattu eikä mitään ollut kuulunut joten kävin kysymässä missä viipyy (kahdessa viikossa siis luvattiin) niin kappas vaan, siellähän ne lasit odotti, mutta kun aurinkolasit kun vielä uupuivat niin ei mitään ollu ilmotellu. Hmph.


Perjantaina vielä aamuvuoro, illalla sitten pakkasin laukut suht valmiiksi, lauantaille jäi muutamat tavarat ja siivoukset, ettei tartte sotkuiseen kotiin palata. Päivällä sitten lähti lento ja yöksi kömmittiin hotellin sänkyyn. Edessä viikko Kyproksella ja sunnuntaina jo nautittiin lämmöstä, ihmeteltiin uima-allasta ja merta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti