tiistai 5. huhtikuuta 2016

Viikko 13

Viime maanantaina pääsin penkomaan vauvanvaatevarastoja (kauhee kun niitä on kertynyt..) kun kesällä vauvan saava ystävä kävi kylässä. Pääsiäisvieraidenkin oli aika lähteä kotiin. Alkuillasta piti vielä päästä pihalle kun aurinko paistoi niin ihanasti. Mentiin pienelle kävelylle, kuvittelin että sen jälkeen ehditään vielä hetki touhuta pihallakin ennen iltaruokaa. Mutta mitä vielä. Lyhyeen lenkkiin meni melkein tunti, kun eräs herra pisti välillä jarrun päälle ja sanoi jäävänsä siihen, ja välillä sitten taasen piti tutkia käpyjä ja heitellä lumikönttejä veteen.

Tiistaina aurinko jatkoi paistoaan joten aamupäivän ulkoilut hoidettiin kävelyllä kauppaan - tällä kertaa molemmat rattaissa jotta ehdittiin ennen iltaa kotiin ;). Päivä puuhasteltiin kotona ja iltasella piipahdettiin vielä mummolla ja papalla.


Keskiviikoksi olin järjestänyt lapsille kivaa ohjelmaa - rokotukset. Jos vauvan rokotukset tuntuu välillä vähän pahalta niin tuommoisen isomman lapsen kohdalla se oli vielä paljolti kurjempaa kun osasi jo etukäteen sitä pelätä. Mutta hienosti meni ja kotoa mukaan otettuja Nalle Puh -laastareita olikin sitten kiva esitellä kaikille koirista lähtien. Neuvolan jälkeen jäätiin hetkeksi ulos ja illalla vein lapset mummolle kun itse kävin jumpalla. 

Loppuviikko menikin sitten töissä, torstaina ja perjantaina oli iltavuorot, lauantaina ja sunnuntaina aamut.  Mitään kummaa ei noihin päiviin mahtunut, mummo kävi sunnuntaina.
Flunssa viihtynyt meillä pitkin viikkoa, itellä tiistaista alkaen kurkkukipua, yskää ja limaa. Aatukin loppuviikosta kovin köhänen ja Emmilläkin vähän nenä vuotanut. Eikä loppua näy :/ Meni lauantain huippuihana ilmakin sivu suun kun ei tohdittu ulos lähteä, mutta ehkä näitä keväisiä päiviä vielä riittää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti