torstai 28. huhtikuuta 2016

Viikko 16

Viime viikko meni lomasta toipuessa - Emmin matkatuliainen vaivasi vielä pitkälle viikkoa. Välillä helpotti ja kuvittelin että olisi jo ohi, mutta ei sittenkään. Alkuviikon oli vatsaoireiden lisäksi vielä korkeassa kuumeessa, tosin tiistaina kroppaan ilmestyi paljastavat näppylät joten saikin sitten vatsataudin lisäksi vielä vauvarokonkin. Voi pientä. Ruoka ei maistunut ja muutenkin oli aika vetämätön, mutta onneksi näppyjen tultua kuume pian helpotti ja samalla olokin energisöityi. 

Maanantaina Aatu ilmoitti että haluaa mummolle ja papalle yökylään - alkoi kotonaolo vissiin jo tympiä :D Emmi sai jäädä kotiin, mutta Aatu saikin sitten yökyläkaveriksi serkkupojan. Tiistaina kävin jumpassa ja lapset oli sen aikaa mummolla hoidossa. Keskiviikkona ja torstaina olin töissä, lapsoset mummolla ja papalla yökylässä.


Tällä viikolla alkoi taas kirppis joten viime viikko meni myös tavaroita läpikäydessä, makkari oli pienen kaaoksen vallassa, hyvä että siellä liikkumaan mahtui.

Perjantaina odotettiin (Aatu) aamusta asti koska Jenna tulee, viikonlopuksi kun saatiin taas yökyläläinen. No tulihan se sitten alkuillasta, ei turhaan odottanut. Lauantaina kävin ystävälle järjestetyissä kolmikymppisissä, monta tuntia herkuttelua ja lörpöttelyä - parasta. Ja samaa jatkui sitten ilta kotona :D  Sunnuntaina Jennan lähdettyä suuntasin vielä Prismaan - asiakasomistajapäivät vetivät puoleensa ja teinkin muutamia vaatehankintoja kevään piikkiin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti